Κρέσπο: “Κύπελλο στο ΟΑΚΑ” (video)

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε στην κάμερα του novasports για τον τελικό του κυπέλλου αλλά και το ματς της Λεωφόρου απέναντι στον βελτιωμένο Παναθηναϊκό.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μίλησε στην κάμερα του novasports για τον τελικό του κυπέλλου αλλά και το ματς της Λεωφόρου απέναντι στον βελτιωμένο Παναθηναϊκό. 

Μίλησε αναλυτικά για:

Για την ψυχολογία των τελευταίων ημέρων στον Δικέφαλο:
“Νιώθουμε καλά, είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε στόχο εντός γηπέδου και κρατάμε αυτή τη νοοτροπία και στις προπονήσεις. Δεν σκεφτόμαστε οτιδήποτε δεν είναι στο χέρι μας. Εμείς προσπαθούμε να προετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι ώστε να κερδίζουμε και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας.”

“Είναι δύσκολο να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, διότι δουλεύουμε όλη τη χρονιά για έναν στόχο και μέσα σε δύο εβδομάδες τα χάνουμε όλα. Και τα χάνουμε για πράγματα που γίνονται εκτός αγωνιστικών χώρων. Εμείς δουλεύουμε πολύ στον τομέα της νοοτροπίας ώστε να μείνουμε προσηλωμένοι και να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα ώστε εμείς να δείχνουμε τί αξίζουμε μέσα στο γήπεδο.”

“Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να ζήσω κάτι διαφορετικό και να πετύχω κάτι μεγάλο. Οπότε είναι δύσκολο και για μένα γιατί ήθελα να πάρουμε τον τίτλο.. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, για όσα έγιναν εκτός αγωνιστικών χώρων. Είναι δύσκολο να διατηρήσουμε αυτή τη νοοτροπία. Δεν είναι εύκολο να δουλεύουμε και σε αυτό καθημερινά. Όπως σου είπα όμως είμαστε σε καλό δρόμο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι ώστε να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας.”

Για το κακό ξεκίνημα στο ματς με την Ξάνθη:
“Σίγουρα στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν ξεκινήσαμε καλά. Όμως πολλοί έλεγαν ότι όλα όσα συνέβησαν από τον παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά  θα μας κάνουν πιο δυνατούς. Σίγουρα μπορεί αυτό να ισχύει, αλλά δεν είναι εύκολο να μείνεις συγκεντρωμένος όταν δουλεύεις για έναν στόχο όλη τη χρονιά και σε μια μέρα τα χάνεις όλα.  Κάπου χάνεις τη συγκέντρωσή σου.  Από εκεί που ήμασταν στην κορυφή ξαφνικά βρεθήκαμε να κυνηγάμε.

Σίγουρα θα γίνουν κάποια λάθη,έτσι έγινε και με την Ξάνθη, ήταν το δέκατο παιχνίδι χωρίς κόσμο. Πράγμα απίστευτο γιατί ο κόσμος μας βοηθάει πολύ. Εμείς νιώθουμε την στήριξη του κόσμου, αλλά και την πίεση για τις νίκες. Ωστόσο παρά το ότι δεν ξεκινήσαμε καλά με την Ξάνθη, στο δεύτερο ημίχρονο αποδείξαμε ότι παρά τις αντιξοότητες γυρίσαμε το ματς κάτι που ήταν πολύ δύσκολο και είμαι χαρούμενος για την ομάδα γιατί δείξαμε ότι θέλουμε να κερδίζουμε πάντα.”

Για τον τελικό του κυπέλλου:
“Θέλουμε να παίξουμε τον τελικό για να κερδίσουμε για μας και τον ΠΑΟΚ.  Ένας τίτλος είναι πάντα σημαντικός για την ιστορία μιας ομάδας. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε μια καλή ομάδα με την οποία παίζουμε στην έδρα της. Πρέπει να φτιάξουμε λίγο αυτή τη χρονιά με την κατάκτηση του κυπέλλου. Πρέπει πρώτα να τελειώσουμε καλά το πρωτάθλημα όμως και μετά να φτιάξουμε τη διάθεσή μας για αυτό το παιχνίδι.”

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: 
“Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Στα τελευταία δύο τρία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός παίζει καλύτερα, είναι πιο συμπαγής, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά αν εμείς κάνουμε όσα έχουμε δείξει στους προηγούμενους αγώνες και όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις τότε μπορούμε να πάρουμε τη νίκη.”

“Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλά τεχνικά στοιχεία ως ομάδα. Πρέπει να μπούμε με τη σωστή νοοτροπία διότι έχουμε μεγάλη ποιότητα ως ομάδα. Οπότε και τεχνικά αλλά και ως προς τη νοοτροπία θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο σωστά για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.