Πρωτιά για Α.Ο. Νέμεσις στους άνδρες και Εθνικό Αλεξανδρούπολης στις γυναίκες

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμα κομμάτι στα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, τα οποία αφορούν στις περιοχές εκτός Αττικής.

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμα κομμάτι στα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, τα οποία αφορούν στις περιοχές εκτός Αττικής.

Ο Α.Ο. Νέμεσις αναδείχτηκε νικητής στους ομίλους ανδρών της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πρώτευσε στους ομίλους των γυναικών στη Θράκη. Στη Θεσσαλονίκη αγωνίστηκαν για τις θέσεις 1-4 ο Α.Ο. Νέμεσις, η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, ο Π.Α.Σ. Εχέδωρος και ο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς. Στα ημιτελικά ο Α.Ο. Νέμεσις κατέβαλλε τη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης με 4-1 και ο Π.Α.Σ. Εχέδωρος τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 4-2. Στον τελικό η Νέμεσις έκαμψε με 4-1 και τον Εχέδωρο και αναδείχτηκε νικήτρια. Οι δύο ομάδες του τελικού απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ της Βόρειας Ελλάδας. Η πρωταθλήτρια ομάδα στηρίχτηκε στους Λούμπο Γκεοργκίεφ, Ανέστη Γιοβά, Γρηγόρη Οικονόμου, Μανώλη Ραμπότα και Αναστάσιο Νένδο. Στη δύναμή της είναι και ο Κύπριος διεθνής Γιάγκος Γιάνγκου (αδερφός του Μάριου, που αγωνίζεται στον Ίφιτο Πατρών), απλά δεν έχει αγωνιστεί ακόμα. Στο ματς για τις θέσεις 3-4 η Χ.Α.Ν.Θ. ξεπέρασε με 4-2 τον Απόλλωνα. Αγωνίστηκαν όλες οι ομάδες της πρώτης φάσης και η διαβάθμιση πήγε μέχρι και τη 14η θέση. 

Στην Αλεξανδρούπολη κοντραρίστηκαν για την πρώτη 4άδα ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός, ο Α.Σ. Φάρος, ο Α.Ο. Ορεστιάδας και ο Α.Σ.Κ.Α. Ο Προμηθέας. Από τους ημιτελικούς επικράτησαν εύκολα με 4-0 ο Εθνικός και ο Φάρος σε βάρος του Προμηθέα και της Ορεστιάδας αντίστοιχα. Στον τελικό ο Εθνικός επιβλήθηκε του Φάρου με νέο 4-0 και πάει στα μπαράζ της Βόρειας Ελλάδας. Την ιστορική ομάδα της Αλεξανδρούπολης αποτελούν οι Παναγιώτα Μούρου, Δάφνη Δεληγιάννη, Θεοδώρα Βασιλειάδου και Ηρώ Κοζάρη. Την 3η θέση κατέλαβε ο Α.Ο. Ορεστιάδας νικώντας στον «μικρό» τελικό με 4-2 τον Προμηθέα. Συνολικά πήραν μέρος 8 ομάδες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλα τα αποτελέσματα από τα δύο μπαράζ στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Η σχολή διαιτησίας στα Ιωάννινα

Μία ακόμα σχολή διαιτησίας σε πόλη της περιφέρειας πραγματοποίησε με επιτυχία η ομοσπονδία. Έγινε από τις 29 έως τις 31 Ιανουαρίου στα Ιωάννινα με την καθοριστική βοήθεια του τοπικού σωματείου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και προσωπικά του προέδρου του Θεολόγου Καπετανίδη, ο οποίος φρόντισε για κάθε λεπτομέρεια. Η σχολή έγινε στην αίθουσα του σωματείου και την παρακολούθησαν 15 άτομα (11 άνδρες και 4 γυναίκες). Προέρχονταν από την πανέμορφη πόλη της Ηπείρου, αλλά και την Πάτρα. Δίδαξε η διεθνής επιδιαιτήτρια Μαρία Τσίπου και τα θέματα ήταν ο κανονισμός παιδιάς, ο κανονισμός διεθνών διοργανώσεων και ο κανονισμός διαιτησίας. Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις θα ανακηρυχθούν επίσηµοι διαιτητές και θα ενταχθούν στην κατηγορία των δοκίµων, όπως ο Εσωτερικός Κανονισµός ορίζει.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.