Λύγισε ο Ινιέστα στο “αντίο” του (video)

Με δάκρυα στα μάτια και έχοντας παρόντες άπαντες (εκτός Μέσι, Σουάρες!) από την οικογένεια της Μπαρτσελόνα, ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους "μπλαουγράνα".

Με δάκρυα στα μάτια και έχοντας παρόντες άπαντες (εκτός Μέσι, Σουάρες!) από την οικογένεια της Μπαρτσελόνα, ο Αντρές Ινιέστα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους “μπλαουγράνα”.

Είναι αδιαμφισβήτα ένας από τους καλύτερους μέσους στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ενας παίκτης γενάτος ήθος και ικανότητες που από… συγκυρίες δεν κατάφερε να κερδίσει τη “Χρυσή Μπάλα”. Ο Αντρές Ινιέστα παραχώρησε συνέτευξη Τύπου και όπως είναι φυσικά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

“Είναι μια πολύ δ΄συκολη μέρα για μένα. Πρέπει να αποχαιρετήσω την ομάδα στην οποία πέρασα όλη μου τη ζωή. Θέλοντας να είμαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό μου και στην ομάδα μου, πρέπει να πω ότι η καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα τελειώνει εδώ. Ξέρω τι απαιτείται για να φοράς αυτή τη φανέλα και να είσαι αρχηγός της. Αυτός που έγινα οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό στη Masia. Η απόφασή μου να φύγω δεν ήταν καθόλου εύκολη”, είπε ο διαθνής Ισπανός άσος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με συγκίνηση τόσο στη γυναίκα του όσο και στα παιδιά του, ενώ ερωτηθείς για τη “Χρυσή Μπάλα” για την οποία άπαντες εκτός από αυτούς που ψήφισαν θεωρούσαν ότι έπρεπε να κερδίσει το 2010, ο Ινιέστα έδωσε και πάλι μια απάντηση αντάξια του ήθους και της ποιότητάς του ως άνθρωπος: Ημουν υποψήφιος με παίκτες όπως ο Μέσι και ο Τσάβι. Από μόνο του αυτό ήταν ιδιαίτερα τιμητικό”…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.