Εν αναμονή του Λέτο

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει γνωστή η ώρα και η ημέρα άφιξης του Σεμπαστιάν Λέτο στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει γνωστή η ώρα και η ημέρα άφιξης του Σεμπαστιάν Λέτο στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους “πράσινους” για συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους και σύντομα θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του Αντρέα  Στραματσιόνι. 

Ο Λέτο πρόλαβε τελικά να μείνει ελεύθερος από την Κατάνια, τη Δευτέρα και έτσι το “τριφύλλι” μπορεί να ολοκληρώσει την απόκτησή του, έως τις 10 Φεβρουαρίου, όταν και λήγει η προθεσμία για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής θα έρθει το αργότερο έως την Τετάρτη στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση και ελπίζει πως στους “πράσινους” θα κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του.

Παράλληλα, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν να γίνει γνωστή η ώρα άφιξης του Αργεντινού, προκειμένου να τον υποδεχτούν στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”. Όπως ήταν φυσικό, η επιστροφή του Λέτο στο “τριφύλλι” προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Στα αγωνιστικά, στη διάθεση του Στραματσιόνι αναμένεται να τεθεί την Τρίτη ο Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά με το “τριφύλλι”. Ο Ιταλός τεχνικός αναζητεί λύσεις για το κέντρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Ράσμους Τελάντερ. Αυτή τη στιγμή έχει διαθέσιμους για τις δυο θέσεις των στόπερ, τους Ταυλαρίδη, Μολέδο και Ευαγγέλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.