Με γεμάτο «οπλοστάσιο»

Με ένα τελευταίο χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Με ένα τελευταίο χαλάρωμα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ο Αρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Το ευχάριστο για τον Μανουέλ Μασάδο, είναι πως είδε όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (Καστίγιο, Βελλίδης, ταξίδια Κατίδη, Φατί, Γιαννιώτα), να βρίσκουν λύση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επομένως με γεμάτο «οπλοστάσιο» ετοιμάζεται για τη μάχη με τον δικέφαλο του νότου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι εξής: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Καζναφέρης, Φατί, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ακόστα, Ουμπίντες, Τριανταφυλλάκος, Πρίττας, Καπετάνος, Ντίκο, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός.

Εκτός αποστολής, έμειναν οι Τόχα, Κατίδης, Σολτάνι, για λόγους τακτικής και ο Γιακούποβιτς ο οποίος απουσιάζει με άδεια.

Αν επιχειρήσει κανείς να κάνει μια αναφορά στο σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει ο Μασάδο, κόντρα στην ΑΕΚ, θα διαπιστώσει πως δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. Ούτε σε πρόσωπα, ούτε σε φιλοσοφία. Είναι κάτι που το επεσήμανε, μιλώντας στο Novasports  ο προπονητής του Αρη, εξηγώντας πως δεν θα ήταν έξυπνο τη δεδομένη χρονική στιγμή να αλλάξει μια ομάδα που κερδίζει.

Επομένως κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης, έχοντας μπροστά του δίδυμο τους Λαζαρίδη, Σανκαρέ. Αριστερά στην άμυνα θα παίξει ο Μίσελ, δεξιά ο Νέτο. Μπροστά από τα στόπερ στον ρόμβο μάλλον θα προτιμήσει τον Φατί, με τον Ακόστα να τοποθετείται αριστερά και τον Ουμπίδες δεξιά. Ο Καπετάνος  σε ελεύθερο ρόλο (στη κορυφή του ρόμβου) και προωθημένοι οι Καστίγιο και Καζναφέρης. Ο τελευταίος μπορεί να μην είναι ο κλασικός φορ, ωστόσο διαθέτει επιθετικές αρετές και έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταποκριθεί στη συγκεκριμένη


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.