Αποφασίζει ο Μασάδο

Στο σύστημα και τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα του Άρη στο ντέρμπι του Σαββάτου (3/3) με την ΑΕΚ αναμένεται να κατασταλλάξει ο Μανουέλ Μασάδο.

Στο σύστημα και τα πρόσωπα που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα του Άρη στο ντέρμπι του Σαββάτου (3/3) με την ΑΕΚ αναμένεται να κατασταλλάξει ο Μανουέλ Μασάδο. Τόσο ο Καστίγιο, όσο και ο Φατί θα συμπεριληφθούν όπως όλα δείχνουν στην αποστολή των “κίτρινων”, με τον Πορτογάλο τεχνικό να προβληματίζεται κυρίως για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στη μεσαία γραμμή.

Αν ο Μασάδο προτιμήσει το 4-4-2, τότε “καθαρό” αμυντικό χαφ θα είναι ο Παπαζαχαρίας, με τον Φατί δεξιά, τον Καπετάνο αριστερά και τον Ούμπιντες πίσω από τους επιθετικούς. Στην περίπτωση του 4-2-3-1, τότε Παπαζαχαρίας και Φατί θα έρθουν… πιο κοντά, ο Ακόστα και ο Καπετάνος στις πτέρυγες και ο Ούμπιντες σε ρόλο οργανωτή.

Σίγουρη αντίθετα, πρέπει να θεωρείται η τετράδα της αμυντικής γραμμής. Μίσελ και Νέτο θα είναι οι δύο μπακ, ενώ το δίδυμο των στόπερ θα συνθέσουν οι Λαζαρίδης και Σανκαρέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.