Καλάθης: “Θα μπορούσε να πάει αλλιώς” (video)

Στο τι θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός διαφορετικά σε όλη τη σειρά, στάθηκε ο Νικ Καλάθης, μιλώντας από τα αποδυτήρια της Μαδρίτης. Τι είπε για το μέλλον του.

Στο τι θα μπορούσε να κάνει ο Παναθηναϊκός διαφορετικά σε όλη τη σειρά, στάθηκε ο Νικ Καλάθης, μιλώντας από τα αποδυτήρια της Μαδρίτης. Τι είπε για το μέλλον του.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια δύσκολη σειρά για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά σε αυτό το ματς. Χάναμε με 16 πόντους στο ημίχρονο. Παλέψαμε. Όλη η σειρά μπορούσε να πάει διαφορετικά. Στο τέλος της ημέρας, εκείνοι έβαλαν τα σουτ και αυτό είναι. 

Υπήρξαν πολλές στιγμές στη σειρά, που μπορούσαν να πάνε αλλιώς. Στο Game 3 ο Τζέι Σι Κάρολ έβαλε κάποια σουτ. Στο Game 2 δεν κάναμε τη δουλειά στην έδρα μας, όπως θα έπρεπε. Ηττηθήκαμε στην έδρα μας. Υπάρχουν κρίσιμες φάσεις, που θα μπορούσαν να πάνε αλλιώς. Σε αυτό το ματς, στους 3 πόντους, ο Ντόντσιτς έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο με ταμπλό. Στην άμυνα κάναμε κάποια λάθη. Μας νίκησαν, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα τώρα».

Για το μέλλον του και το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι, τόνισε: «Θα δούμε. Θα καθίσω κάτω με τον πρόεδρο και θα το δούμε τότε. Αυτή τη στιγμή θέλω να πάρουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως η ομάδα μας είναι καλύτερη από ό,τι έδειξε σε αυτή τη σειρά. Αξίζαμε το Final Four. Έβαλαν σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Παίξαμε άμυνες, αλλά τα έβαλαν. Το άξιζαν».

Τέλος, υπογράμμισε: «Είναι δύσκολο να προχωρήσουμε τώρα. Είχαμε αυτοπεποίθηση. Όμως, στο τέλος μετράει αυτό που γίνεται στο παρκέ. Μπορούσαμε να κάνουμε πράγματα διαφορετικά. Χάναμε με 16 πόντους και επιστρέψαμε. Είχαμε ελπίδες να νικήσουμε. Δεν τα καταφέραμε, για να πάμε τη σειρά στην Αθήνα. Είναι απογοητευτικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.