Εντυπωσιακή η τρίτη αγωνιστική του Pro Boxing Challenge

Εντυπωσιακή εικόνα παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου, το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας “Γιώργος Στεφανόπουλος” (Αίθουσα “Αριστοτέλειο”) όπου πραγματοποιήθηκε η 3η φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος επαγγελματικής πυγμαχίας (Pro Boxing Challenge).

Εντυπωσιακή εικόνα παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου, το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας “Γιώργος Στεφανόπουλος” (Αίθουσα “Αριστοτέλειο”) όπου πραγματοποιήθηκε η 3η φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος επαγγελματικής πυγμαχίας (Pro Boxing Challenge).

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας (ΣΕΠ) είχε προετοιμάσει ένα πρόγραμμα όπου το υψηλό επίπεδο τεχνικής και δύναμης των αθλητών πρόσφερε πλούσιο θέαμα στο απαιτητικό κοινό του επαγγελματικού μποξ, που κατέκλυσε, κυριολεκτικά, την αίθουσα.
           
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον αγώνα επίδειξης μεταξύ δύο 12χρονων νεαρών πυγμάχων (Δημήτρης Στεφανόπουλος και Πάρης Αντωνάκης) που αποτέλεσαν το προοίμιο των μεγάλων αναμετρήσεων που ακολούθησαν.
           
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι πολυπληθείς φίλοι του μποξ απόλαυσαν δυνατή και θεαματική πυγμαχία που τους ανάγκασε επανειλημμένα να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των αθλητών που αγωνίσθηκαν. Να σημειωθεί ακόμη ότι το επίπεδο αυτό των αθλητών δυσκόλεψε το έργο των κριτών να αποφασίσουν για την τελική επικράτηση.      
           
Στην κυριότερη αναμέτρηση της βραδιάς, ο  Άλεξ Κόστα επικράτησε, μετά από συναρπαστικό αγώνα έξι γύρων, του Δημήτρη Μοτσάκου με ομόφωνη απόφαση.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα (Με έντονα γράμματα οι νικητές):
 
-59 κιλά: Παντελής Κονόμι (Τάσος Γεωργατζάς) – Αλέξανδρος Τσάλια (Κυριάκος Παρασίδης). Με πλειοψηφική απόφαση των κριτών
-67 κιλά: Χουσεϊν Τσουτσέν (Κώστας Αθανασόπουλος) – Θωμάς Τσακανίκας (Νίκος Κακαρέλης). Με ομόφωνη απόφαση των κριτών.
-91 κιλά: Παναγιώτης Κυρίμης (Αλέκος Παπαϊωσηφ) – Αρτάκ Σερομπιάν (Δημήτρης Μαυρουδάκος). Με ομόφωνη απόφαση των κριτών.
-69 κιλά: Αράς Βεϊσι (Τιγκράν Ουσλάν) – Κώστας Παπαδόπουλος (Νίκος Κακαρέλης). Με πλειοψηφική απόφαση των κριτών.
-79 κιλά: Άλεξ Κόστα (Γιώργος Ιωαννίδης) – Δημήτρης Μοτσάκος (Παναγιώτης Καλλιανιώτης). Με ομόφωνη απόφαση των κριτών.
             
Στο περιθώριο της εκδήλωσης τιμήθηκε, από τον ΣΕΠ, ο “θρύλος” της επαγγελματικής πάλης της δεκαετίας του ‘70 Γιώργος Γκουλιόβας. Ο διεθνούς φήμης παλαιστής αγωνιζόταν με την επωνυμία “Μασκοφόρος” και ήταν για πολλά χρόνια αήττητος και ο εφιάλτης των αντιπάλων.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΠ Γιώργος Στεφανόπουλος δήλωσε μετά το τέλος της εκδήλωσης, ότι σε λίγες μέρες, με την συνεργασία του μάνατζερ Χρήστου Γάτση, θα επιλεγούν οι πρώτοι Έλληνες επαγγελματίες πυγμάχοι που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στα διεθνή ρίνγκς.
Στα άμεσα σχέδια του Σ.Ε.Π. είναι να πραγματοποιηθούν αγώνες σε όλη την Ελλάδα για προώθηση της Επαγγελματικής Πυγμαχίας. Μετά το τέλος των αγώνων ο Νίκος Κακαρέλης που εκπροσώπησε το Αγρίνιο με δύο ελπιδοφόρους αθλητές έδωσε τα συγχαρητήρια του  στον Πρόεδρο του Σ.Ε.Π. και συζήτησαν για την πραγματοποίηση, μετά τον Μάιο, μεγάλης εκδήλωσης στο Αγρίνιο με σκοπό την ανάδειξη νέων επαγγελματιών πυγμάχων από την Δυτική Ελλάδα.

Η 4η φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.