Τελικά έδωσαν τα χέρια για Μανωλά

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιήσει τη μετεγγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ντνιέπρ. Οι Ουκρανοί θα δώσουν 700.000 ευρώ για να αποκτήσουν από τώρα τα δικαιώματα του διεθνούς αμυντικού.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιήσει τη μετεγγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ντνιέπρ. Οι Ουκρανοί θα δώσουν 700.000 ευρώ για να αποκτήσουν από τώρα τα δικαιώματα του διεθνούς αμυντικού.


Μπορεί το σίριαλ να μην είχε μεγάλη διάρκεια, αλλά είχε πολλά επεισόδια καθώς οι δύο πλευρές είχαν φτάσει και το μεσημέρι σε συμφωνία, αλλά λίγο αργότερα υπήρξε διαφωνία στο θέμα με το ιδιωτικό συμφωνητικό.


Ετσι, όλες οι πλευρές κάθισαν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσουν εκ νέου. Το βράδυ βρέθηκε η “χρυσή τομή” με τη διοίκηση τη Ντνιέπρ να δίνει 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ, 120.000 ευρώ στον Θρασύβουλο και 80.000 ευρώ στους μάνατζερ.


Αυτή η πρόταση έγινε δεκτή και έτσι ο Μανωλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στον ουκρανικό σύλλογο. Ο διεθνής άσος βρίσκεται από την Τετάρτη στην Ουκρανία και πίεζε για τη μετεγγραφή του ακόμα και όταν η ΑΕΚ απέρριψε την αρχική πρόταση της Ντνιέπρ.


Τελικά το σίριαλ είχε happy end για όλες τις πλευρές, καθώς και η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της χρήματα από έναν παίκτη που το καλοκαίρι έμενε ελεύθερος και  Θρασύβουλος θα πάρει 120.000 ευρώ, ποσό που σίγουρα δεν υπολόγιζαν οι άνθρωποι της ομάδας στην αρχή της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.