Πρόβλημα και με τον Πετρόπουλο

Ένα ακόμα πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό εν όψει του πολύ καθοριστικού παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, καθώς τέθηκε νοκ άουτ ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ένα ακόμα πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό εν όψει του πολύ καθοριστικού παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Ο Αντώνης Πετρόπουλος αποχώρησε κατά την διάρκεια της προπόνησης λόγω χτυπήματος στο αριστερό μετατάρσιο και αμέσως υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Αυτές έδειξαν πως έχει κάκωση αριστερού άκρου ποδός, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα.

Στην προπόνηση της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα, αρχικά σε μικρό και στη συνέχεια σε μεγαλύτερο χώρο. Στην ομάδα επανεντάχθηκαν και οι διεθνείς με την Εθνική Ανδρών, εκ των οποίων οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Καρνέζης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος και Σπυρόπουλος προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικά προπονήθηκαν οι Λέτο και Ρούντολφ, ενώ ο Νίνης απουσίαζε λόγω ίωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.