«Αγώνας δρόμου» για Βασιλειάδη

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό του πέλμα και θα απουσίασε από το αυριανό παιχνίδι με τη Βαλένθια για τη 5η αγωνιστική των «32» του Eurocup.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό του πέλμα και θα απουσίασε από το αυριανό παιχνίδι με τη Βαλένθια για τη 5η αγωνιστική των «32» του Eurocup. Το αριστερό πέλμα του διεθνή γκαρντ μετά και από τις τρεις ενέσεις που έκανε τη Κυριακή (31/1)  για να παίξει στο ντέρμπι με τον Άρη επιβαρύνθηκε , με αποτέλεσμα να χρειάζεται ξεκούραση για τις επόμενες τρεις ημέρες σύμφωνα με το γιατρό του ΠΑΟΚ Κώστα Σαμαρά .Κάτι που σημαίνει βέβαια πως εκτός απροόπτου δε θα υπολογίζεται από τον Σούλη Μαρκόπουλου ούτε για τον αγώνα πρωταθλήματος στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό (8/2).

Τα προβλήματα για το Σούλη Μαρκόπουλο δε τελειώνουν εδώ. Εξασθενημένος από τον πυρετό που ανέβασε τη Δευτέρα είναι ο Γιώργος Δέδας (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σήμερα ).Αντιθέτως ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος τη Δευτέρα είχε μείνει εκτός λόγω ίωσης, συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση. 

Ο ΠΑΟΚ προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ

Στο ΑΣΕΑΔ προσέφυγαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου ύστερα από την απόρριψη την ένστασης κατά του κύρους του αγώνα με την Κηφισιά από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατέθεσαν ένσταση ζητώντας την επανάληψη του αγώνα .Πλέον το μόνο που μένει είναι να οριστεί η ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Επιμέλεια: Χριστίνα Σαμαρά 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.