Τα… πήρε ο Λέτο, περιμένει ο Σιμάο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι εκνευρισμένος με όσα ακούγονται για αποχή του από τους αγώνες εξαιτίας των οικονομικών οφειλών, τη στιγμή που ο Σιμάο έστειλε... τελεσίγραφο στη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ο Σεμπάστιαν Λέτο είναι εκνευρισμένος με όσα ακούγονται για αποχή του από τους αγώνες εξαιτίας των οικονομικών οφειλών, τη στιγμή που ο Σιμάο έστειλε… τελεσίγραφο στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Ο Αργεντίνος άσος θα απουσιάσει και από το ματς με τον ΠΑΟΚ, με την επιστροφή του στη δράση να αναμένεται να γίνει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η απουσία του έδωσε τροφή για κακόβουλα σχόλια, με τον ίδιο να ξεσπάει στα αποδυτήρια της Παιανίας, όπου σύμφωνα με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας “Πράσινη”, είπε προς τους συμπαίκτες του: “Μα καλά, είναι σοβαροί; Είναι δυνατόν να λένε τέτοιες μαλ…ες; Έχω ένα πρόβλημα που θα περάσει. Αυτοί, όμως, προσπαθούν να δημιουργήσουν κι άλλα προβλήματα. Είναι δυνατόν; Έχω δείξει ότι με νοιάζουν τα λεφτά; Να πάρουμε το πρωτάθλημα θέλω και τίποτα άλλο’.

Την ίδια ώρα, ο Σιμάο έκανε σαφές προς τη διοίκηση των “πράσινων” ότι θα περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα την πιθανή πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους. Ο μέσος από τη Μοζαμβίκη τόνισε ότι το “τριφύλλι” αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο, αλλά ότι μετά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα θα κοιτάξει όλες τις εναλλακτικές λύσεις που έχει στη διάθεσή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.