Κάναντι: «Να είμαστε γενναίοι κόντρα στην ΑΕΚ» (video)

Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Γιώργο Αργυρόγλου για το ματς με την ΑΕΚ και ανέλυσε τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ατρόμητος στο παιχνίδι του.
10/11/2018 • 18:29
Ο Νταμίρ Κάναντι
  • shares
Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Γιώργο Αργυρόγλου για το ματς με την ΑΕΚ και ανέλυσε τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ατρόμητος στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το αν θεωρεί ότι το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι το δυσκολότερο μέχρι τώρα για τον Ατρόμητο: «Κάθε βδομάδα λέμε ότι το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως όλα άλλωστε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ και τι πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος: «Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στοιχείο που μας έλειπε στα προηγούμενα ματς».

Για το που θεωρεί ότι θα κριθεί το παιχνίδι (δύναμη, πάθος, τακτική)
: «Όλα τα στοιχεία που αναφέρατε είναι σημαντικά. Δεν μπορείς να μπεις στον αγωνιστικό χώρο και να ξεχάσεις κάποιο από αυτά. Για παράδειγμα την τεχνική, την τακτική, το πάθος, την ενέργεια, τη δίψα και τη θέληση για τη νίκη. Όλα αυτά λοιπόν και άλλα πολλά σημαντικά πρέπει να τα φέρουμε στο παιχνίδι για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/01/2019 • 07:36

Κερδίζει όποιος το θέλει περισσότερο σε Μονακό, Σεντ Ετιέν και Σαουθάμπτον (video)

Για την νίκη της επιβίωσης θα παίξει απόψε η Μονακό. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα άλλα δύο παιχνίδια του Γαλλικού πρωταθλήματος στην Τουλούζ και το Σεντ Ετιέν όπως και ο επαναληπτικός του κυπέλλου Αγγλίας στο Σαουθάμπτον

16/01/2019 • 12:24

Νίκες για ΟΦΗ και ΑΕΚ (video)

Οι ΑΕΚ και ΟΦΗ σημειώνουν σημαντικές νίκες για το πρωτάθλημα, κόντρα σε Καβάλα και Ολυμπιακό, αντίστοιχα.