Τον χαβά της η Λέστερ

Την τρελή κούρσα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνέχισε η Λέστερ, καθώς νίκησε 2-0 την Λίβερπουλ χάρη στα γκολ του Βάρντι για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την τρελή κούρσα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνέχισε η Λέστερ, καθώς νίκησε 2-0 την Λίβερπουλ χάρη στα γκολ του Βάρντι για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, πλέον, μπορεί να το φωνάζει ότι πάει ολοταχώς για πρωτάθλημα. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Βάρντι και χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοση της, ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λίβερπουλ και πανηγύρισε την 14η φετινή της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, χάρη σε ένα απίθανο γκολ του Βάρντι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Άγγλος φορ έγραψε το 2-0 και «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του, φτάνοντας παράλληλα τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα, που τον διατήρησαν στην κορυφή της λίστας των πρώτων σκόρερ. 

Στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά το «στραβοπάτημα» με τη Γουέστ Χαμ, επέστρεψε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία χάρη στο γκολ του Αγκουέρο (16’) πέρασε (0-1) από την έδρα της Σάντερλαντ και πλέον βρίσκεται στο -3 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. 

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε και η δεύτερη ομάδα του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ, η οποία επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Στόουκ στο «Όλντ Τράφορντ» και «σκαρφάλωσε» στην πρώτη πεντάδα.

Σε αντίθεση με τις ομάδες του Μάντσεστερ, η Άρσεναλ «κόλλησε» στο μηδέν με τη Σαουθάμπντον και έμεινε μακριά από τις νίκες για τέταρτο σερί ματς, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στην Τότεναμ που επικράτησε εύκολα με 3-0 της Νόριτς, να την πιάσει στην 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ:

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον 0-0
Λέστερ – Λίβερπουλ 2-0
Νόριτς – Τότεναμ 0-3
Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1
Γουέστ Χαμ – Άστον Βίλα 2-0
Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ 1-2
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Στόουκ 3-0
Γουέστ Μπρομ – Σουόνσι 1-1


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.