Άντριτς: «Στην ομάδα υπάρχει διάχυτο το ταλέντο»

Την εμπειρία των Νίκου Δεληγιάννη και Θοδωρή Χατζηθεοδώρου αποφάσισε να εμπιστευθεί ο Ντράγκαν Άντριτς, καλώντας τους δύο 36χρονους στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά του Έντμοντον.

Την εμπειρία των Νίκου Δεληγιάννη και Θοδωρή Χατζηθεοδώρου αποφάσισε να εμπιστευθεί ο Ντράγκαν Άντριτς, καλώντας τους δύο 36χρονους στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά του Έντμοντον. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει ταλέντο, ωστόσο υπογράμμισε πως χρειάζεται και την εμπειρία, την οποία διαθέτουν οι δύο άσοι, οι οποίοι επιστρέφουν στην εθνική μετά από πολυετή απουσία. Παράλληλα, ο Σέρβος προπονητής υπογράμμισε ότι το προολυμπιακό δεν θα είναι εύκολη διοργάνωση, αλλά εξέφρασε την άποψη πως η «γαλανόλευκη» μπορεί, εφόσον παρουσιαστεί σοβαρή, να πάρει το «εισιτήριο» για τους Αγώνες του Λονδίνου.

«Το Προολυμπιακό τουρνουά είναι μια δύσκολη διοργάνωση, στην οποία πρέπει να αντεπεξέλθουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Στην ομάδα υπάρχει διάχυτο το ταλέντο, όμως χρειάζεται και η εμπειρία. Αυτήν την εμπειρία την διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό οι Χατζηθεοδώρου και Δεληγιάννης» δήλωσε αρχικά ο Άντριτς για την απόφαση της επιστροφής των δύο παικτών και συνέχισε: «Είχα συνάντηση και με τους δύο τις προηγούμενες μέρες, όπου συζητήσαμε διεξοδικά τους στόχους της ομάδας. Από την αρχή φάνηκαν και οι δύο να αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της διοργάνωσης, αλλά και αυτήν των Ολυμπιακών Αγώνων, εφόσον φυσικά προκριθούμε. Έτσι, δεν ήταν δύσκολο να τους εντάξω και πάλι στο δυναμικό της Εθνικής και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν την κατάληξη».

Καταλήγοντας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο προολυμπιακό τουρνουά, υπογραμμίζοντας: «Όπως είπα και πριν, η διοργάνωση δεν είναι εύκολη. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέσα στις προπονήσεις, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Μέχρι τώρα η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο. Από την άλλη πλευρά, έχουμε παρουσιάσει και κάποιες αδυναμίες στην πορεία, οι οποίες πρέπει να εκλείψουν εντελώς, εάν θέλουμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς. Πάντως, πεποίθησή μου είναι πως, αν παρουσιαστούμε σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια, θα είμαστε μία από τις ομάδες που θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο το καλοκαίρι. Πρώτα όμως, πρέπει να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία ομάδες όπως η Ισπανία και η Ρουμανία, των οποίων οι παίκτες διαθέτουν τεράστια εμπειρία και σπουδαία φυσικά προσόντα. Πάντως, είμαι πολύ αισιόδοξος για την παρουσία μας στο τουρνουά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.