Χωρίς Κλωναρίδη με Ατρόμητο

Με δύο απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής για την ΑΕΚ, καθώς Οικονόμου και Κλωναρίδης έκαναν θεραπεία.
0
Γιώργος Βασιλείου
09/11/2018 • 19:04
Ο Κλωναρίδης.
  • shares
Με δύο απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής για την ΑΕΚ, καθώς Οικονόμου και Κλωναρίδης έκαναν θεραπεία.

Ο κεντρικός αμυντικός με πρόβλημα στο γόνατο θα λείψει σίγουρα για το επόμενο 20ημερο, ενώ και ο επιθετικός της Ένωσης ακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο και έτσι δεν θα αγωνιστεί με τον Ατρόμητο.

Και ο Κλωναρίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν κανονικά, ενώ η προπόνηση του Σαββάτου θα διεξαχθεί στις 17:00 και εν συνεχεία ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο (Κυριακή, 15:00) στο ΟΑΚΑ.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών