Σε τέσσερα σχολεία οι παίκτες του Λεβαδειακού

0
Απόστολος Νταλούκας
09/11/2018 • 17:53
Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού υποδέχθηκαν οι μαθητές των σχολείων της Βοιωτίας τους παίκτες του Λεβαδειακού
  • shares
Για μια ακόμη φορά τη φετινή σεζόν, κι αυτός φαίνεται πως παγιώνεται ευχάριστα – οι παίκτες του Λεβαδειακού επισκέφθηκαν σχολεία της περιοχής, πριν από εντός έδρας αγώνα της ομάδας τους μοιράζοντας χαμόγελα, ενθουσιασμό και φυσικά εισιτήρια σε μαθητές και μαθήτριες.

Αντιπροσωπεία της ομάδας της Βοιωτίας βρέθηκε στο 1ο, το 2ο και το 3ο Γυμνάσιο Λειβαδιάς όπως και στο 2ο Λύκειο της πόλης. Εκεί έγινε δεκτή με χαρά από τους καθηγητές και τους μαθητές.

Οι μαθητές λοιπόν είδαν  από κοντά τα ινδάλματά τους, συνομίλησαν μαζί τους και υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν το βροντερό παρόν στο γήπεδο για να τους υποστηρίξουν και να συμπαρασταθούν. Από την πλευρά τους οι παίκτες της ομάδας, τους μοίρασαν εισιτήρια, υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και υποσχέθηκαν τη νίκη στον κρίσιμο αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ .


Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.