Αποστολή με προβλήματα

Σημαντικές απουσίες μετράει ο Γιάννης Πετράκης για τον αυριανό (10/11) εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λάρισα
09/11/2018 • 15:54
Με προβλήματα απουσιών ολοκληρώθηκε σήμερα (9/11) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ
  • shares
Πολλά και σημαντικά ήταν τα προβλήματα που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, σε ό,τι αφορά στη μη συμμετοχή παικτών στις προπονήσεις, λόγω τραυματισμών. Αναλόγως ελλιπής, λοιπόν, είναι και η αποστολή που ανακοίνωσε σήμερα (9/11) ο Γιάννης Πετράκης για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα, αναφορικά πάντα με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν βασικοί.

Συγκεκριμένα, οι Βιντάλ, Νικολιάς, Μυστακίδης Κάστρο, Κριζμάν, Παπαϊωάννου και Μπατίστ ήταν εκτός προγράμματος τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να μην είναι και αύριο στη Λάρισα. Ορισμένοι από αυτούς, ενδεχομένως θα ξεκινούσαν ως βασικοί, εφόσον ήταν διαθέσιμοι.

Η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τους "βυσσινί" ολοκληρώθηκε σήμερα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πετράκης ανακοίνωσε τους 19 παίκτες, που παίρνει μαζί του αύριο στον κάμπο. Αυτοί είναι οι: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Ευαγγέλου, Κακούμπα, Τσικάρσκι, Ντόλοβατς, Νάουμετς, Γιάκος, Kούζικ, Παμλίδης, Ξύδας, Λουκίνας, Αθανασιάδης.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
12/11/2018 • 08:34

Θράσος κι εγωισμός στο ματς του Μπόχουμ

Η Μπόχουμ και η Ντάρμσταντ ολοκληρώνουν την αγωνιστική στην 2η επαγγελματική κατηγορίας και τα χαρακτηριστικά τους μας οδηγούν σε πρόβλεψη για ένα παραγωγικό παιχνίδι

06/11/2018 • 16:34