«Να τελειώσουμε ιδανικά το πρωτάθλημα»

Με δικό του γκολ, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγώνα με την Ξάνθη, σηματοδότησε την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ και λίγο μετά με δική του ασίστ, ο «δικέφαλος» ολοκλήρωσε την ανατροπή εις βάρος των Ακριτών.

Με δικό του γκολ, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγώνα με την Ξάνθη, σηματοδότησε την αντεπίθεση του ΠΑΟΚ και λίγο μετά με δική του ασίστ, ο «δικέφαλος» ολοκλήρωσε την ανατροπή εις βάρος των Ακριτών. 

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, περί ου ο λόγος, κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου γκολ της 28ηςαγωνιστικής και σήμερα, λίγο μετά το τέλος της προπόνησης στην Τούμπα, παρέλαβε το βραβείο του. Οπως δήλωσε αμέσως μετά: «Μας απομένουν δυο παιχνίδια στο πρωτάθλημα ακόμα, θέλουμε να τα κερδίσουμε, έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να τελειώσουμε ιδανικό το πρωτάθλημα».

Για τ’ ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με δυο πρώην συμπαίκτες του, τους Κάτσε-Μυστακίδη σχολίασε: «Τους ξέρω πολύ καλά, είναι δυο πολύ καλοί παίκτες, χαίρομαι που θα τους αντιμετωπίσουμε και περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε».

Αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου σημείωσε: «Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Εχουμε δυο παιχνίδια ακόμα να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, πρώτα να ολοκληρωθούν αυτές οι αναμετρήσεις και μετά θα σκεφτούμε τον τελικό στον Κύπελλο».

Για τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της: «Ηταν δυνατή σεζόν … Δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά από τα μέσα και μετά παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχαμε ένα μεγάλο σερί, ήταν μια πολύ καλή χρονιά την οποία θέλουμε να ‘σφραγίσουμε’ μ’ έναν τίτλο».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στους οπαδούς της ομάδας του: «Οι οπαδοί μας είναι σημαντικοί για μας,. Τους θέλουμε να είναι δίπλα μας και να κατακτήσουμε μαζί αυτό που αξίζουμε».

Και ολοκλήρωσε σχολιάζοντας την έδρα διεξαγωγής του τελικού: «Είναι ένα γήπεδο που πρέπει να παίξουμε, το μοναδικό που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια για ένα τέτοιο ματς, είναι σημαντικό να γίνει ένας τελικός χωρίς να σημειωθούν απρόοπτα, είναι ένα γήπεδο που έχουμε δυσκολευτεί αλλά δεν θα μας επηρεάσει αυτό. Αν θέλεις να είσαι ο καλύτερος πρέπει να κερδίζεις τους πάντες και παντού». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.