Τιμή στους Γιαννακόπουλους

Να τιμηθούν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ζήτησε μέσω επιστολής του ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ευχαριστεί για την συμπαράσταση ο Σεμπαστιάν Λέτο.

Να τιμηθούν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ζήτησε μέσω επιστολής του ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε την επιστολή στο Διοικητικό Συμβούλιο της «πράσινης» ΠΑΕ ζητώντας να υπάρξει σχετική βράβευση για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό, στους Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο. Το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένο για τις 18 Μαρτίου.

Από εκεί και πέρα, ο Σεμπαστιάν Λέτο ευχαρίστησε όλους όσους του συμπαραστέκονται κατά την περίοδο του τραυματισμού του. Ο Αργεντινός επιθετικός του «τριφυλλιού» δε θα δώσει το «παρών» στο ματς με τον ΠΑΟΚ και τόνισε μέσω του Tweeter πως η συμπαράσταση των φιλάθλων του «τριφυλλιού» του δίνει δύναμη να επιστρέψει καλύτερος.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: “Ευχαριστώ όσους με στηρίζουν για τον τραυματισμό μου ως τώρα. Σήμερα θα συνεχίσω το πρόγραμμά μου και ελπίζω να είμαι έτοιμος σύντομα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.