Μυλωνά: «Στροφή στο κύπελλο»

Στο κύπελλο Ελλάδος στρέφεται από εδώ και στο εξής η προσοχή του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την Ξανθή Μυλωνά.

Στο κύπελλο Ελλάδος στρέφεται από εδώ και στο εξής η προσοχή του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την Ξανθή Μυλωνά. Η παίκτρια του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην απώλεια του εφετινού πρωταθλήματος και συμπλήρωσε πως σημαντικό ρόλο στην εφετινή πορεία της ομάδας έπαιξαν τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα. Η Μυλωνά μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM».

Αρχικά, δήλωσε: «Μετά την τελευταία μας ήττα προχθές από την Κηφισιά το πρωτάθλημα χάθηκε οριστικά, αλλά κοιτάμε μπροστά. Έχουμε να διεκδικήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας και είναι εφικτός στόχος για μας. Άλλωστε, παίζουμε τον πιο εύκολο ημιτελικό, κόντρα στο Ανατόλια και θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να νικήσουμε και να προκριθούμε στον τελικό. Είναι στο χέρι μας. Από κει και πέρα θα δούμε τον νικητή στον άλλο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ και μετά θα επικεντρωθούμε στον τελικό του Κυπέλλου για να κλείσουμε τη σεζόν με τίτλο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «τριφύλλι»: «Είναι φυσιολογικό όλα αυτά έχουν επιπτώσεις και σε εμάς. Το γυναικείο τμήμα φτιάχτηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Δεν υπήρχε καν διοίκηση και δεν ξέραμε εάν θα υπήρχε. Όλα αυτά τα λάθη τα πληρώνουν οι αθλητές και η ομάδα».

Σχετικά με το επίπεδο του Παναθηναϊκού τόνισε: «Είναι σίγουρο ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ και αυτό φαίνεται και από τις ξένες αθλήτριες που μεταγράφονται στις ομάδες μας. Δεν έρχονται πλέον τα μεγάλα ονόματα που έρχονταν παλιότερα και αυτό έχει συνέπειες στην ποιότητα του πρωταθλήματος. Βέβαια, υπάρχει και η θετική πλευρά, καθώς παίρνουν ευκαιρίες πολλές Ελληνίδες και νεαρές αθλήτριες. Αυτό είναι το μόνο θετικό. Ο Παναθηναϊκός είναι χειρότερος από τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια, όλες οι ομάδες είναι χειρότερες, όχι μόνο εμείς και αυτό είναι φυσικό, λόγω της οικονομικής κρίσης στην χώρα μας».

Επίσης, η Μυλωνά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του «τριφυλλιού»: «Δεν είναι καθόλου ωραίο να βλέπουμε την ομάδα που πρωταγωνιστούσε τόσα χρόνια, που διεκδικούσε τίτλους και διακρίσεις στην Ευρώπη τις προηγούμενες χρονιές, να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και να κινδυνεύει να πέσει στην Α2. Δυστυχώς έγιναν πολλά λάθη το περασμένο καλοκαίρι και αυτά πληρώνονται τώρα».

Τέλος, τόνισε σχετικά με το αν σκέφτεται να φύγει από τον Παναθηναϊκό: «Ειλικρινά δεν το έχω σκεφτεί, θα έλεγα ότι έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά είναι προς το παρόν μακρινή αυτή η σκέψη. Φέτος είναι η όγδοή μου χρονιά στον Παναθηναϊκό και δεν το σκέφτομαι. Είναι κάτι που δεν έχω αποφασίσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.