Παντελίδης: «Είμαστε πληγωμένοι, όχι απογοητευμένοι» (video)

Προβληματισμένος με την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από την Ξάνθη εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης και τόνισε πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πρέπει να πεισμώσει την ομάδα του.
05/11/2018 • 23:09
Ο Σάββας Παντελίδης
  • shares
Προβληματισμένος με την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από την Ξάνθη εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης και τόνισε πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα πρέπει να πεισμώσει την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

"Είναι μια δύσκολη μέρα για μας. Περιμέναμε τώρα που άλλαξε το πρόγραμμα να μαζέψουμε βαθμούς αλλά δεν τα καταφέραμε. Σ’ ένα παιχνίδι που μπορεί να είχαμε την κατοχή, τις περισσότερες ευκαιρίες, με όχι καλές προϋποθέσεις γιατί ο αντίπαλος ήταν καλά οργανωμένος, με αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις μας και εξακολουθήσαμε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Ότι δεν τελειώνουμε σωστά τις φάσεις. Ήμαστε άστοχοι στις ευκαιρίες που μας δόθηκαν, δεν πετύχαμε κάποιο τέρμα και σαν επιστέγασμα ήρθε το γκολ της Ξάνθης. Ασφαλώς πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Το σημερινό είναι κάτι που μας πληγώνει αλλά δεν μας απογοητεύει".

Για το τι πρέπει  να αλλάξει άμεσα για να παίρνει ο Αστέρας βαθμούς: "Πρέπει να προετοιμαζόμαστε καλύτερα, να στέλνουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Υπήρξαν παίκτες που δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα. Ασφαλώς πρέπει να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο παιχνιδιού μας. Σήμερα είχαμε 9 τελικές μέσα στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου ενώ ο αντίπαλος μια ή δύο. Πρέπει να μας πεισμώσει το σημερινό αποτέλεσμα έτσι ώστε στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Σε ερώτηση για το αν εκτός από τις αγωνιστικές σκέψεις υπάρχουν άλλες σκέψεις στο μυαλό του για αλλαγές, απάντησε:
"Τι εννοείτε; Τι σκέψεις να υπάρχουν; Έχετε να προτείνετε κάτι; Πολύ ωραία, εγώ λέω να πάρουμε παίκτες, είστε ευχαριστημένοι;».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης