Βέσελι: «Βήμα-βήμα στο Final Four»

Ο Γιαν Βέσελι αναδείχθηκε MVP του μήνα στην Ευρωλίγκα και μιλώντας για τους στόχους της Φενέρμπαχτσε, δεν έκρυψε πως είναι η επιστροφή στο Final Four και η κατάκτηση του τίτλου.

Ο Γιαν Βέσελι αναδείχθηκε MVP του μήνα στην Ευρωλίγκα και μιλώντας για τους στόχους της Φενέρμπαχτσε, δεν έκρυψε πως είναι η επιστροφή στο Final Four και η κατάκτηση του τίτλου. Παράλληλα υποστήριξε πως για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να πηγαίνουν βήμα – βήμα, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η Φενέρ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Top-16.

«Το σημαντικότερο δεν είναι ότι κέρδισα τον τίτλο του MVP, αλλά ότι κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια του Ιανουαρίου. Πάντα κάνω το καλύτερο για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει κι όλα πήγαν καλά αυτό τον μήνα οπότε είμαι χαρούμενος.

Η Φενέρ είναι η μόνη αήττητη ομάδα του TOP 16 επειδή παίξαμε σκληρά κι ομαδικά. Όλοι απολαμβάνουν να παίζουν μαζί, όλα δουλεύουν αρκετά καλά κι απλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», δήλωσε αρχικά ο Βέσελι και συμπλήρωσε:

«Προσωπικά λατρεύω να παίζω μπροστά στους φιλάθλους μας. Φωνάζουν, μας εμψυχώνουν και μας βοηθούν στα δύσκολα παιχνίδια. Όταν ήμασταν πίσω με 9 πόντους στην αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και μας βοήθησαν να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Θα θέλαμε να επιστρέψουμε στο Final 4 και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Η σεζόν έχει δρόμο ακόμα και πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, όπως ήδη κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.