Για πάντα στο Τορίνο

Η Γιουβέντους έδειξε καρδιά πρωταθλήτριας κι ενώ μέχρι το 87' έχανε 2-1 από την Ίντερ, τελικά έφυγε νικήτρια με 3-2 από το Μιλάνο και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου στη Σέριε Α.

Η Γιουβέντους έδειξε καρδιά πρωταθλήτριας κι ενώ μέχρι το 87′ έχανε 2-1 από την Ίντερ, τελικά έφυγε νικήτρια με 3-2 από το Μιλάνο και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου στη Σέριε Α.

Το derby d’ Italia ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους «μπιανκονέρι» και τον χειρότερο για τους γηπεδούχους. Ο Κόστα στο 13′ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Γιούβε, ενώ η Ίντερ που μετά την ήττα έμεινε πίσω στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης, έχασε με απευθείας κόκκινη τον Βεσίνο στο 18′.

Η αποβολή δόθηκε με τη βοήθεια της χρήσης του VAR, ενώ με τον ίδιο τρόπο στο φινάλε του ημιχρόνου ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ματουιντί λόγω οφσάιντ.

Με το ημίχρονο να λήγει 0-1 και το αριθμητικό πλεονέκτημα υπέρ των φιλοξενούμενων, το μεγάλο ματς έδειχνε να γέρνει προς το «διπλό». Η Ίντερ, όμως, είχε άλλη άποψη και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα αρχικά να ισοφαρίσει στο 52′ με τον Ικάρντι και στη συνέχεια να πάρει το προβάδισμα με αυτογκόλ του Μπαρτζάλι στο 65′.

Η Γιουβέντους έμοιαζε να είναι στο καναβάτσο οριστικά, ειδικά όσο περνούσε η ώρα. Στο φινάλε, όμως, έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Από προσπάθεια του Κουαδράδο και με τον Σκρίνιαρ να χρεώνεται αυτογκόλ ήρθε η ισοφάριση στο 87′, ενώ ο Ιγουαΐν με κεφαλιά στο 89′ ολοκλήρωσε την ανατροπή στην ανατροπή για την Κυρία που βρίσκεται πλέον στο +4 από τη δεύτερη Νάπολι.

Η τελευταία αγωνίζεται αύριο εκτός έδρας κόντρα στη Φιορεντίνα και θέλει μόνο το «τρίποντο» για να συνεχίσει να ελπίζει στον τίτλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.