Χαμόγελα για Γλύκο – Ιβιτς

Ο Λάζλο Μπόλονι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μαζί και στις προπονήσεις της ομάδας του. Στη μοναδική που διεξήχθη σήμερα, ξεκίνησε στις 16.00 κι ολοκληρώθηκε σχεδόν μιάμιση ώρα μετά στη Νέα Μεσημβρία, είδε τον Βλάνταν Ιβιτς να βγάζει δίχως ενοχλήσεις ολόκληρο το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Λάζλο Μπόλονι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μαζί και στις προπονήσεις της ομάδας του. Στη μοναδική που διεξήχθη σήμερα, ξεκίνησε στις 16.00 κι ολοκληρώθηκε σχεδόν μιάμιση ώρα μετά στη Νέα Μεσημβρία, είδε τον Βλάνταν Ιβιτς να βγάζει δίχως ενοχλήσεις ολόκληρο το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αν ο Σέρβος συνεχίσει ανάλογα μέχρι και το Σάββατο τότε θέτει υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα στον Κυριακάτικο, εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό. Η απόδοση της μεσαίας γραμμής έχει αποβεί καθοριστικής σημασίας – ειδικά – στους τελευταίους αγώνες κι ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται να προβεί σε αλλαγές, στη λογική και της αποφόρτισης ποδοσφαιριστών που έχουν επιβαρυνθεί σημαντικά. Η επιστροφή και του ξεκούραστου πλέον Φωτάκη, αφού απουσίασε από τους τελευταίους δυο αγώνες της ομάδας του λόγω καρτών, ευνοεί τα σχέδια του κ. Μπόλονι. Στην τελική ευθεία μπαίνει κι η αποθεραπεία του Παναγιώτη Γλύκου. Ο Βολιώτης τερματοφύλακας συμμετείχε απροβλημάτιστα στην προπόνηση των άλλων δυο πορτιέρο του «Δικεφάλου», μόνο που η περίπτωσή του χρίζει προσεκτικής μεταχείρισης και η πλήρης εμπλοκή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς πιθανολογείται πως θα γίνει πολύ προσεκτικά, τουλάχιστον αυτό υποστήριζε το ιατρικό τιμ της ομάδας πριν από μια εβδομάδα. Ιδιαίτερη περίπτωση και με μακρινό χρονικό ορίζοντα πλήρους επανένταξης είναι του Ετο. Λόγω της φύσεως του τραυματισμού του (σ.σ. αποκόλληση τένοντα) ο Βραζιλιάνος, δεξιός οπισθοφύλακας η πορεία αποθεραπείας του θα διαρκέσει περισσότερο από κάθε άλλη, στερώντας τις υπηρεσίες από την ομάδα του σε μια ιδιαίτερη περίοδο με σημαντικούς αγώνες, ωστόσο εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά θα είναι απόλυτα έτοιμος για τα πλέι οφ. Τρέξιμο έχει ξεκινήσει ο Κατσικάς κι όλα δείχνουν πως θα θέσει υποψηφιότητα για να μπει στην αποστολή του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.
Η απουσία των επτά διεθνών δεν επέτρεψε στην τεχνική ηγεσία να προβεί σε δοκιμές για τον Κυριακάτικο αγώνα, κάτι που αναμένεται να συμβεί στην αυριανή προπόνηση, που θα γίνει την ίδια ώρα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.
Εξάλλου, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Αθήνα η καθιερωμένη σύσκεψη με τις εμπλεκόμενες αρχές του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όμως το γεγονός πως θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών απλουστεύει την όλη διαδικασία. Παράλληλα, στην Αθήνα θα βρεθεί αύριο το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εκδίκαση στο δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος των υποθέσεων που κατηγορείται η ομάδα για τις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και Αρη.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας βρέθηκε στην Ξάνθη από χτες το απόγευμα για προσωπικό του θέμα κι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη σήμερα το μεσημέρι. Δε μετέβη στην Αθήνα για τη συνάντηση της επιτροπής που έχει συστήσει η Superleague – με τη συμμετοχή και του ιδίου – με την Πολιτεία για θέματα που απασχολούν σοβαρά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο καθώς δεν υπήρξε σχετική ειδοποίηση για την οριστικοποίηση του ραντεβού. Αύριο τελικά, θα βρεθεί στην Πορτογαλία για να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Πόρτο, να συζητήσουν και ν’ αποφασίσουν από κοινού τον τρόπο και το χρονοδιάγραμμα καταβολής στην πορτογαλική ομάδα του ποσοστού που δικαιούται από την πώληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια στη γερμανική Βόλφσμπουργκ.
Πολύς «θόρυβος» έχει δημιουργηθεί γύρω από το θέμα της εταιρείας αθλητικής ένδυσης κι υπόδησης που θ’ αναλάβει τον ΠΑΟΚ από τον προσεχή Ιούνιο. Είναι γεγονός πως οι άνθρωποι της ομάδας ασχολούνται με το θέμα εδώ και δυο μήνες. Αρχικά είχαν καταλήξει σε μια εταιρεία, εξέλιξη που προκάλεσε νέο ενδιαφέρον από άλλες δυο. Εχοντας μελετήσει πλέον όλα τα δεδομένα και με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας εκφράζεται η πεποίθηση πως μέχρι την προσεχή Δευτέρα η νέα συμφωνία θα είναι γεγονός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.