Στον …αέρα του Ισνάλντο

Η ΑΕΚ θέλει τον Αργεντινό, αλλά προς το παρόν δεν τα βρίσκει με τη Νιούελς στα ποσοστά επί των δικαιωμάτων του παίκτη. Όλα κρίνονται σήμερα.

Πριν δύο μέρες το novasports.gr σας είχε ενημερώσει για την πρόθεση της ΑΕΚ να αποκτήσει από τώρα τον Οράσιο Ισνάλντο, αλλά επειδή έχει ολοκληρωθεί η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, να τον αφήσει δανεικό στην Αργεντινή και το καλοκαίρι να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα. Οι τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή θέλουν την Ένωση και τη διοίκηση της Νιούελς να τα έχουν βρει απόλυτα στο οικονομικό, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον να διαφωνούν στα ποσοστά επί των δικαιωμάτων του παίκτη, αφού αν προχωρήσει η υπόθεση, θα υπάρξει συνιδιοκτησία από τις δύο ομάδες.

Μέχρι και τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/2) ΑΕΚ και Νιούελς δεν είχαν συμφωνήσει και με δεδομένο ότι η μετεγγραφική σεζόν στην Αργεντινή ολοκληρώνεται απόψε στις 20:00, όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα προχωρήσει και η δεύτερη απόπειρα της Ένωσης να αποκτήσει τον Ισνάλντο, για τον οποίο θα πρέπει να τονιστεί ότι πριν 2,5 χρόνια δεν αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι επειδή δεν διέθετε κοινοτικό διαβατήριο. Κάτι που τώρα πλέον έχει αλλάξει.

Σε ότι αφορά στις σκέψεις που έκαναν προχθές οι άνθρωποι της ΑΕΚ για ενίσχυση του ρόστερ με κάποιον ελεύθερο παίκτη, όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, εκτός κι αν παρουσιαστεί μια εξαιρετική περίπτωση εξτρέμ που δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να ενσωματωθεί στην ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.