Στην προπόνηση ο Βιεϊρίνια

Μία ευχάριστη έκπληξη αντίκρισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του για τη Γερμανία και την Βόλφσμπουργκ επισκεύτηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μία ευχάριστη έκπληξη αντίκρισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του για τη Γερμανία και την Βόλφσμπουργκ επισκεύτηκε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» προκειμένου να δει τους πρώην συμπαίκτες του και να θυμηθεί τις ωραίες στιγμές που πέρασε μαζί τους.


Όπως ήταν φυσικό όλοι στην ομάδα μόλις είδαν τον Πορτογάλο χάρηκαν ενώ ενδιαφέρθηκαν και για την κατάσταση του τραυματισμού του. Μάλιστα ο Βιεϊρίνια υποσχέθηκε στους συμπαίκτες του πως μόλις βρίσκει χρόνο από τις υποχρεώσεις του με την Βόλφσμπουργκ θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθεί κοντά στους πρώην συμπαίκτες του αλλα και την οικογένεια του. 


*** Την Παρασκευή στην Πορτογαλία θα γίνει τελικά το ραντεβού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με εκείνους της Πόρτο προκειμένου να συζητηθεί το ποσοστό που θα λαμβάνουν οι “δράκοι” από την πώληση του Αντελίνο Βιερίνια στην Βόλφσμπουργκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.