Οι οπαδοί της Λίβερπουλ κατηγορούν τη Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ αναμένεται να βιώσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τη μήνιν των οπαδών της εντός γηπέδου. Με οργίλο βλέμμα κοίταξαν τη διοίκηση άπαντες στο λιμάνι μόλις άκουσαν τις αυξημένες τιμές των εισιτηρίων και ως αντίδραση αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το "Ανφιλντ" στο 77ο λεπτό του επόμενου εντός έδρας αγώνα (το Σάββατο κόντρα στη Σάντερλαντ).

Η Λίβερπουλ αναμένεται να βιώσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τη μήνιν των οπαδών της εντός γηπέδου. Με οργίλο βλέμμα κοίταξαν τη διοίκηση άπαντες στο λιμάνι μόλις άκουσαν τις αυξημένες τιμές των εισιτηρίων και ως αντίδραση αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το “Ανφιλντ” στο 77ο λεπτό του επόμενου εντός έδρας αγώνα (το Σάββατο κόντρα στη Σάντερλαντ). 

Οι φίλαθλοι της ομάδας του μεγάλου λιμανιού είχαν ζητήσει στην αρχή της περιόδου να μειωθεί η τιμή των εισιτηρίων, λόγω και της αύξησης του ποσού που θα λάβει η Λίβερπουλ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν και όχι μόνο δεν εισακούστηκαν, αλλά οι ιδιοκτήτες έκαναν ακριβώς το αντίθετο. Για παράδειγμα η τιμή στη “Main Stand” του “Ανφιλντ” φέτος είναι 77 ευρώ, ενώ τη νέα σεζόν θα είναι 100 ευρώ. Επίσης, το ακριβό εισιτήριο διαρκείας σε εξέδρα και όχι σε σουίτα θα φθάσει τα 1.340 ευρώ!

Τώρα αν αναρωτιέστε γιατί κάποιοι εξ αυτών θα φύγουν στο 77′ και όχι στο 78′ -για λόγου χάρη- είναι επειδή τα 100 ευρώ που προαναφέραμε ως τιμή για την αγορά εισιτηρίου στη βασική εξέδρα είναι 77 λίρες Αγγλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.