Αισιόδοξος για το μέλλον ο Ρόμπεν

Στις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τους προηγούμενους μήνες, λόγω του τραυματισμού του στους προσαγωγούς, αναφέρθηκε ο Αριεν Ρόμπεν.

Στις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει τους προηγούμενους μήνες, λόγω του τραυματισμού του στους προσαγωγούς, αναφέρθηκε ο Αριεν Ρόμπεν. Ο Ολλανδός διεθνής της Μπάγερν Μονάχου έχασε το ξεκίνημα της σεζόν λόγω χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε για να ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημα.

Ωστόσο, υποστηρίζει τώρα ότι ο τραυματισμός επιμένει. «Αισθάνομαι πόνο σχεδόν κάθε μέρα. Είναι ο πιο απογοητευτικός τραυματισμός όλης μου της καριέρας και είχα αρκετούς για να μπορώ να συγκρίνω», σχολίασε.

Τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα για τον 28χρονο μέσο που ξεκίνησε βασικός στα τρία τελευταία παιχνίδια της Μπάγερν. «Καταφέρνω να είμαι έτοιμος για τους αγώνες χάρη στην αδρεναλίνη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ακόμα στο 100%. Τα πράγματα όμως πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση και το μόνο που χρειάζομαι είναι χρόνος συμμετοχής για να μπω ξανά στο ρυθμό», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.