Ντόμερκαντ: «Κλειδί η άμυνα»

Η καλή άμυνα και το ομαδικό παιχνίδι είναι ο μόνος τρόπος για την Ούνιξ Καζάν ώστε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού στην τελευταία αναμέτρηση του Top-16 της Ευρωλίγκα σύμφωνα με τον Χένρι Ντόμερκαντ.

Η καλή άμυνα και το ομαδικό παιχνίδι είναι ο μόνος τρόπος για την Ούνιξ Καζάν ώστε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού στην τελευταία αναμέτρηση του Top-16 της Ευρωλίγκα σύμφωνα με τον Χένρι Ντόμερκαντ. Ο Αμερικανός πρώην άσος του Ολυμπιακού χαρακτήρισε ως τελικό το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ευρώπης ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις δύο συνεχόμενες ήττες της ομάδας του.

«Για μας είναι ένας τελικός. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα μας τα ατού για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό. Κλειδί για τη νίκη θα είναι η άμυνα. Πρέπει να παλέψουμε για κάθε διεκδίκηση και να εφαρμόσουμε το σύνθημα των ‘τριών σωματοφυλάκων’: ένας για όλους και όλοι για έναν. Να είμαστε ομάδα. Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε καλές πιθανότητες για τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο 31χρονος γκαρντ.

Σχετικά με τις δύο τελευταίες ήττες της ομάδας του είπε: «Ένα παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά και θα πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια. Στα ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και τη Χίμκι κάναμε πολλά λάθη στο τέλος και χάσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και στα δύο παιχνίδια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.