Σάμπα: «Φιλόδοξη η Ανζί»

Στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική Ανζί αναφέρθηκε ο νεοαποκτηθείς από την ομάδα του Νταγκεστάν Κρις Σάμπα.

Στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στη ρωσική Ανζί αναφέρθηκε ο νεοαποκτηθείς από την ομάδα του Νταγκεστάν Κρις Σάμπα. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός επέμεινε ότι δεν ήταν τα χρήματα που τον έπεισαν, αλλά η φιλοδοξία της διοίκησης της νέας του ομάδας.

«Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ένας μικρός σύλλογος, αλλά έχουν διάθεση να φτάσουν ψηλά. Πρόκειται για μία ομάδα που μπορεί να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εχουν και τη φιλοδοξία και τα χρήματα για να το πετύχουν», εξήγησε ο αμυντικός από το Κονγκό.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η Ανζί ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις. «Η δική μου μεταγραφή κόστισε 12 εκατ. λίρες, ενώ έχουν προηγηθεί οι Ρομπέρτο Κάρλος, Γιούρι Ζίρκοφ και Σάμουελ Ετό. Θα έρθουν κι άλλα μεγάλα ονόματα όμως. Ξέρω ήδη δύο που θα προκαλέσουν έκπληξη όταν υπογράψουν το καλοκαίρι. Θέλουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε η Μάντσεστερ Σίτι», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.