Θέλουν Παναθηναϊκό στην Τουρκία

Υποστηρικτές... του Παναθηναϊκού θα είναι οι φίλαθλοι της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στον αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Ούνιξ στο Καζάν της Ρωσίας.

Υποστηρικτές… του Παναθηναϊκού θα είναι οι φίλαθλοι της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στον αγώνα της ελληνικής ομάδας με την Ούνιξ στο Καζάν της Ρωσίας. Η πρόκριση της Φενέρ στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας εξαρτάται άμεσα από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα, αφού η ομάδα του Νέβεν Σπάχια θα προκριθεί ως δεύτερη του 7ου ομίλου μόνο σε περίπτωση δικής της νίκης επί της Αρμάνι στο Μιλάνο και παράλληλα νίκης των «πρασίνων» επί της Ούνιξ.


    Ο γενικός διευθυντής της τούρκικης ομάδας, Νεντίμ Καράκας, δήλωσε την πίστη του στον Παναθηναϊκό για το… διπλό αύριο: «Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει τόσα παιχνίδια τέτοιου είδους. Διαθέτει παίκτες με κλάση και εμπειρία που έχουν καταφέρει να ανταπεξέλθουν επιτυχώς σε κρίσιμα ματς. Η ήττα από την Αρμάνι την περασμένη εβδομάδα δεν λέει τίποτα. Θέλουν να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο και για να τα καταφέρουν πρέπει να νικήσουν την Ούνιξ. Ελπίζω να τα καταφέρουν, ώστε αν νικήσουμε κι εμείς να προκριθούμε στα προημιτελικά.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.