Έτοιμος ο Καϊμακόγλου

Ο Κώστας Καϊμακόγλου, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, δήλωσε έτοιμος κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Καζάν.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου, που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, δήλωσε έτοιμος κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Καζάν. Ο διεθνής φόργουορντ είχε ενοχλήσεις στη γάμπα. «Είμαι πολύ καλύτερα, νιώθω πολύ καλά και είμαι έτοιμος να παίξω. Όλοι οι παίκτες θα ήθελαν να παίξουν σε ένα τέτοιο σπουδαίο παιχνίδι» είπε ο Καϊμακόγλου στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο ο Καϊμακόγλου τόνισε: «Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ που δεχθήκαμε 89 πόντους. Αυτό θα πρέπει να προσέξουμε. Η Ούνιξ είναι μία φύση επιθετική ομάδα και έχει πάρα πολλούς επιθετικούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν την ζημιά».

Και πρόσθεσε: «Σκοράρουν πάρα πολύ από το τρίποντο και είναι χαρακτηριστικό πως έχουν παίκτες από το «1» μέχρι και το «4» που σουτάρουν για τρεις πόντους. Αυτό θα πρέπει να το προσέξουμε και να το σταματήσουμε. Όπως και να καλύψουμε τα αμυντικά μας κενά. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και στα 40 λεπτά και σίγουρα η εμφάνισή μας να μην έχει καμία σχέση ούτε με αυτήν του αγώνα στον πρώτο γύρο, όσο και με τον αγώνα με την Αρμάνι».

Ο Ρομέιν Σάτο δήλωσε από την πλευρά του: «Στο τελευταίο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι δεν παίξαμε καθόλου καλά. Τώρα όμως δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι και δεν πρέπει να χάσουμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι μας πει ο Ομπράντοβιτς. Πάμε στη Ρωσία για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Όλοι οι παίκτες της Ούνιξ απειλούν και σκοράρουν. Είναι πολύ επιθετική ομάδα, αλλά αν εμείς αγωνιστούμε συγκεντρωμένα τότε θα τα πάμε καλά και θα πάρουμε την νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.