Χόρευε η Γκενγκάν στο Παρίσι αλλά δεν είχε Καβάνι (video)

Τέταρτη ισοπαλία για την ΠΣΖ στο πρωτάθλημα και πρώτη απώλεια βαθμών μέσα στο Πάρκο των Πριγκήπων.

Η Γκενγκάν που ακόμα διατηρεί ελπίδες για το ευρωπαϊκό της όνειρο κατάφερε να προηγηθεί 0-2 στο 68′ όμως η ΠΣΖ κατόρθωσε με δύο γκολ του Έντισον Καβάνι να διαμορφώσει το τελικό 2-2.
Η πρωταθλήτρια ομάδα του Ουνάι Έμερι, ο οποίος μετράει μέρες στην πρωτεύουσα καθώς όπως ανακοίνωσε αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, με τον Γερμανό Τόμας Τούχελ να βρίσκεται προ των πυλών, έκανε αγγαρεία για 70 λεπτά, κακώς ακυρώθηκε ένα γκολ του Μμπαπέ αλλά κακώς πήρε ένα ανύπαρκτο πέναλτι. 

Εξαιρετική η ομάδα του Κουμπουαρέ στο πρώτο ημίχρονο δεν φοβήθηκε την ΠΣΖ, δημιούργησε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 29ο μετά το σουτ του Ντιντό.

Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Λουντοβίκ Μπλας με ένα άπιαστο σουτ νίκησε τον Αρεολά και έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Εξαιρετική και στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Τζίμι Μπριάντ μετά από λάθος του Λο Σέλσο και ασίστ του Γκρενιέ. Σοβαρευτηκαν οι γηπεδούχοι και πίεσαν στην συνέχεια. Ο Λο Σέλσο κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Μπριάντ εκτός περιοχής, ο Καβάνι μείωσε σε 1-2  στο 75′ και ο Ουρουγουανός στο 82’μετά από ασίστ του Μενιέ έγραψε το 2-2 με το 27ο γκολ του στην σεζόν, νούμερο 115 με την φανέλα της ΠΣΖ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.