«Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία»

Σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί απέναντι στην χώρα μας, ομάδα Ελλλήνων επιχειρηματιών χρηματοδοτεί και προωθεί μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία με σλόγκαν «Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία».

Σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί απέναντι στην χώρα μας, ομάδα Ελλλήνων επιχειρηματιών χρηματοδοτεί και προωθεί μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία με σλόγκαν «Δώστε στην Ελλάδα μια ευκαιρία». Αυτός είναι και ο τίτλος του ολοσέλιδου κειμένου που καταχωρείται το τελευταίο τριήμερο στο διεθνή Τύπο.

Μεταξύ άλλων, οι επιχειρηματίες αναφέρουν ότι οι μεγάλες αυξήσεις της φορολογίας σε συνδυασμό με τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων βοήθησαν στη μείωση του πρωτογενούς δημοσιονομικού ελλείμματος της Ελλάδας από 24,7 δισ. ευρώ σε 5,2 δισ. ευρώ μέσα σε μόλις δύο χρόνια, αλλά η λιτότητα δεν έχει ακόμα τελειώσει. Η ανεργία έχει φτάσει το 21%, η Ελλάδα εισέρχεται στο πέμπτο έτος της ύφεσης, το τίμημα είναι βαρύ και δεν πρέπει να αποδειχθεί μάταιο.

Οι επιχειρηματίες πιστεύουν ότι η δημιουργία μίας νέας Ελλάδας είναι δυνατή: μία χώρα σύγχρονη, ανταγωνιστική και δημιουργική, με σταθερό μέλλον στην Ευρώπη. Είναι έτοιμοι για νέες θυσίες, αλλά ζητάνε επίσης χρόνο και υποστήριξη για να βγουν από έναν φαύλο κύκλο πέντε χρόνων ύφεσης.

Πηγή: ethnos.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.