Πεντάρα Καλλιθέας στην Επανομή!

Με το άκρως εντυπωσιακό 5-0 πέρασε από την έδρα της Αναγέννησης Επανομής η Καλλιθέα!

Με το άκρως εντυπωσιακό 5-0 πέρασε από την έδρα της Αναγέννησης Επανομής η Καλλιθέα και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μακριά από το γήπεδό της! Με το θριαμβευτικό αυτό αποτέλεσμα, οι Αθηναίοι, που ως τώρα είχαν αποσπάσει μόλις δύο πόντους σε επτά ματς ως φιλοξενούμενοι, αναρριχήθηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και ξεπέρασαν τους αντιπάλους τους στην κατάταξη.

Παράλληλα, η ομάδα του Νίκου Παντελή υποχρέωσε τους «πράσινους» στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα μετά από οκτώ αγώνες (ως τώρα ο απολογισμός τους περιελάμβανε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες).

Η καλή ημέρα για την Καλλιθέα φάνηκε από το 13′ όταν μετά από φάση διαρκείας στην εστία της Αναγέννησης, ο Μιχαλόπουλος επιχείρησε σουτ και το Πεχλιβανίδης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά στο 29′ είδαν τους αντιπάλους τους να φτάνουν και σε δεύτερο γκολ. Σε μία αντεπίθεση που άρχισε από τον Ντιαλό, ο Κατσίκης έγινε κάτοχος της μπάλας, πάσαρε στον Σταύρου και αυτός με πλασέ πέτυχε το 0-2.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα, ο Γκέσιος κτύπησε εκτός φάσης τον Ηρακλή και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας τους γηπεδούχους με αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο.

Η Καλλιθέα, που είχε πάρει πλήρως τον έλεγχο, έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 41′ με πλασέ του Ντιαλό έπειτα από ασίστ του Κατσίκη.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση είχε την ευκαιρία να μειώσει καθώς στο 67′ ο Τράκις κέρδισε πέναλτι όταν ανατράπηκε από τον Κουτρουμπή. Όμως, ο Δεινόπαππας, που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Αντίθετα, η Καλλιθέα πέτυχε δύο ακόμη γκολ στο τέλος με πλασέ του Ντιαλό στο 88′ και του Ματσούκα στο 90′ ανεβάζοντας το σκορ στο 0-5!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Καρλάο, Κουρδάκης (52′ Τράκις), Καραμανλής, Ασλανίδης, Ναλμπάντης (39′ Δεινόπαπας), Γεωργίου (46′ Κάτσε), Γκέσιος, Καραγιάννης.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντελής): Κατσούλης, Κουτρουμπής, Ηρακλής, Σταύρου, Αρκούδας Αρκούδας, Κουτρουμπής, Ηρακλής, Μουσταφίδης, Ρουσάκης, Κατσίκης, Ντιαλό, Πρίπου (8′ Φουντουκίδης), Μιχαλόπουλος (70′ Φαρινόλα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.