Εξηγήσεις από την Αστυνομία ζήτησε ο Αρης

Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε (23/10) για το παιχνίδι του Αρη με τον Ολυμπιακό (οι Ερυθρόλευκοι ζήτησαν 800 εισιτήρια, ο Αρης ήταν θετικός, η Αστυνομία είπε "όχι"), οι εκπρόσωποι του Αρη έκαναν παράπονα για τον συνωστισμό του κόσμου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
23/10/2018 • 19:11
Εξηγήσεις από την Αστυνομία ζήτησε ο Αρης
  • shares
Εγινε (23/10) η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του παιχνιδιού του Αρη με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (4/11, 19:00) με τον Ολυμπιακό να ζητάει 800 εισιτήρια για τη Θ4. Ο Αρης ήταν θετικός στο να δώσει εισιτήρια αλλά ήταν αρνητική η στάση της Αστυνομίας σε αυτό το ενδεχόμενο.
Στο περιθώριο της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης, οι άνθρωποι του Αρη μετέφεραν τα παράπονά τους προς την Αστυνομία για το γεγονός ότι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, επικράτησε συνωστισμός του κόσμου (από τα μέτρα που πάρθηκαν μέχρι να ολοκληρωθεί η άφιξη των ομάδων) και άργησαν να αργήσουν συγκεκριμένες θύρες. 
Αποφασίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, να ανοίξουν οι θύρες του γηπέδου τρεις ώρες νωρίτερα, με εξαίρεση τη Θ1 που θα ανοίξει μετά την άφιξη των αποστολών.
Ταυτόχρονα όμωςε επεξεργάζεται πλάνο μήπως μπορεί να γίνει η είσοδος του κόσμου για τη Θ1, από τη Θ4 για να γίνει πιο γρήγορα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
24/06/2019 • 16:43

"Εν αρχή ην... η αυτοδυναμία"

Οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας με αποκορύφωμα τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των Ελληνικών συνόρων. Μετά τις Ευρωεκλογές και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλη μια διαδικασία μαζικής συμμετοχής των πολιτών περνά απόπ το "μικροσκόπιο"των στοιχηματικών εταιριών