Η Ρόμα… ξαναβρήκε το χαμένο της χαμόγελο

Η Ρόμα θα δεχθεί , το βράδι της Κυριακής, στο Olimpico, την επίσκεψη της Σαμπντόρια. Η ομάδα του Σπαλέτι ξαναβρήκε το χαμένο της χαμόγελο, με δύο νίκες στη σειρά (με Φροζινόνε και Σασουόλο).

Η Ρόμα θα δεχθεί , το βράδι της Κυριακής, στο Olimpico, την επίσκεψη της Σαμπντόρια. Η ομάδα του Σπαλέτι ξαναβρήκε το χαμένο της χαμόγελο, με δύο νίκες στη σειρά (με Φροζινόνε και Σασουόλο). 

Αντίθετα η Σαμπντόρια δεν κερδίζει εδώ και έξι αγώνες, ενώ πήρε μόλις ένα πόντο, μετά από τέσσερις νίκες στη σειρά. Την περασμένη σεζόν, οι «μπλουτσερκάτι» κατάφεραν να νικήσουν (0-2) στην πρωτεύουσα, όμως την τρέχουσα πανηγύρισαν την τελευταία τους επιτυχία, στο ντέρμπι με την Τζένοα (3-2). Πολλοί χαμένοι πόντοι, πολλά γκολ παθητικό, 13 στα πέντε τελευταία ματς της Σαμπντόρια.

Η ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΟΝΤΟΥΣ CHAMPIONS LEAGUE: Η Φιορεντίνα αναζητά πόντους Champions League στο σπίτι της Μπολόνια, το Dall’Ara. Αμφότερες φτάνουν στο ραντεβού τους από νίκη. Η Μπολόνια έχει σημειώσει στο σπίτι , 17 από τα συνολικά 27 της γκολ, ενώ η Φιορεντίνα έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση στο τουρνουά με 41 γκολ. Δεν είναι καλή η Φιορεντίνα στις εξόδους της, έχοντας μαζέψει μόλις 17 από τους 45 συνολικά τους βαθμούς.

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΝΑ: Στο Bentegodi θα βρεθεί η Ιντερ για να αναμετρηθεί με την Βερόνα , που κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη μέσα στην σεζόν (2-1 την Αταλάντα). Από τα 14 προηγούμενα ραντεβού τους, η Ιντερ κατάφερε να πανηγυρίσει στα 12, ενώ η Βερόνα δεν μπόρεσε να νικήσει τους «νερατζούρι». Στον πρώτο γύρο η Ιντερ κέρδισε 1-0, όμως στην τελευταία της επίσκεψη στο Bentegodi κέρδισε ευκολότερα (0-3). Η Βερόνα έχει σημειώσει 16 γκολ σε 23 ματς, 17 έχιε δεχθεί το ίδιο διάστημα η Ιντερ.

Η ΛΑΤΣΙΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Η Λάτσιο, εξακολουθώντας να έχει πολλές απουσίες θα επισκεφθεί την Γένοβα για να αντιμετωπίσει την Τζένοα στο Marassi. Αμφότερες έχασαν αλλά δεν είχαν κακή απόδοση. Η Λάτσιο σπίτι της από τη Νάπολι (0-2) και η Τζένοα στο Τορίνο από την Γιουβέντους. Η Τζένοα στο Marassi έχει κατακτήσει 17 (5-2-4) από τους 24 πόντους της, δεν είναι καλή η Λάτσιο στις εξόδους της, μαζεύοντας 11 από τους 34 βαθμούς της, έχοντας γνωρίσει 6 ήττες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.