Φαβορί ο Γρηγορίου για τον Λεβαδειακό

Ο Μιχάλης Γρηγορίου φέρεται να είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού, εφόσον αποχωρήσει από τον πάγκο των Βοιωτών ο Άκης Μάντζιος.
22/10/2018 • 13:19
Ο Μιχάλης Γρηγορίου
  • shares
Ο Μιχάλης Γρηγορίου φέρεται να είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού, εφόσον αποχωρήσει από τον πάγκο των Βοιωτών ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να έχει επαφές με τη διοίκηση του Λεβαδειακού τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να έρθει σε συμφωνία και να αναλάβει άμεσα την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από εκεί και πέρα η διοίκηση του Λεβαδειακού αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες την αποχώρηση του Μάντζιου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, καθώς οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας τους. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/08/2019 • 08:42

Τα αουτσάϊντερ δίνουν ρυθμό σε Λευκωσία, Σέφιλντ και Σουίντον

Ο Άγιαξ είναι το φαβορί στην Κρήτη αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα με το πείσμα που θα τρέξει για να διεκδικήσει, κι ότι βγει. Πιο επιφυλακτικό το ματς στην Ρουμανία. Σε άλλο πνεύμα με προοπτική παραγωγικότητας στο Σέφιλντ και το γήπεδο της Ντέρμπι Κάουντι