Μπάρλος: «Έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή»

Ο Νίκος Μπάρλος, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στην Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νίκος Μπάρλος, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στην Άρη, στη Θεσσαλονίκη. 

Αναλυτικά:

«Απέναντι στην Κηφισιά πήραμε μία πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη από κάθε άποψη. Μια νίκη που μας βοηθάει βαθμολογικά αλλά και στην ψυχολογία της ομάδας, που έδειξε τρομερή αυτοπεποίθηση και νίκησε εκτός του αντιπάλου και το άγχος της. 

Θέλω να πω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Λαυρίου που στάθηκε πλάι μας και παρέδωσε μαθήματα ήθους. Το γεμάτο γήπεδο μας έδωσε φτερά και μακάρι σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα να είναι έτσι. 

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πληγωμένο αντίπαλο. Το Αλεξάνδρειο είναι μία από τις πιο μπασκετικές έδρες στην Ευρώπη και για το Λαύριο θα αποτελέσει σπουδαία εμπειρία να αγωνιστεί εκεί. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα και δεν τρέφουμε αυταπάτες. 

Ο Άρης είναι πολύ ισχυρός και εμείς θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε… Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά κυρίως να απολαμβάνουμε το μπάσκετ που παίζουμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.