Εκτός εθνικής Αγγλίας ο Ρούνεϊ στο φιλικό με την Ολλανδία

Νοκ άουτ τέθηκε ο Ουέιν Ρούνεϊ από το φιλικό της εθνικής Αγγλίας με την Ολλανδία στο Γουέμπλεϊ, προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη.

Νοκ άουτ τέθηκε ο Ουέιν Ρούνεϊ από το φιλικό της εθνικής Αγγλίας με την Ολλανδία στο Γουέμπλεϊ, προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη. Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσβλήθηκε από μόλυνση στο λάρυγγα. Μετά τον Ντάρεν Μπεντ, ο Στιούαρτ Πιρς που ανέλαβε προσωρινά στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή των «λιονταριών», μετά την παραίτηση του Φάμπιο Καπέλο, μετρά μία ακόμη απουσία.

Ο Ρούνεϊ δεν αγωνίστηκε ούτε στον αγώνα ρεβάνς της Μάντσεστερ με τον Άγιαξ για το Γιουρόπα Λιγκ, ούτε και στη σημερινή εκτός έδρας νίκη επί της Νόριτς, 2-1, για την Πρέμιερσιπ.

Την είδηση της απουσίας του Ρούνεϊ από το φιλικό της με τους Ολλανδούς έδωσε ο Σκοτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άλεξ Φέργκιουσον δηλώνοντας χαρακτηριστικά στο “Sky Sports”: «O Ουέιν δεν έχει ξεπεράσει τη λοίμωξη στο λάρυγγα. Ας ελπίσουμε πως θα είναι έτοιμος την ερχόμενη Κυριακή, γιατί μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι.»

Η Μάντσεστερ που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας στην πρέμιερ λιγκ, 2 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, αντιμετωπίζει την 3η Τότεναμ στο βόρειο Λονδίνο, την ερχόμενη Κυριακή, για την 27η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.