Χουλτ: «Μεγάλη πρόκληση ο αγώνας με τη Μπάγερν»

Ο Νίκλας Χουλτ υπογράμμισε πως η επικείμενη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπάγερν αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ συμπλήρωσε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα παρουσιαστούν έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς.
21/10/2018 • 09:20
Ο Νίκλας Χουλτ
  • shares
Ο Νίκλας Χουλτ υπογράμμισε πως η επικείμενη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπάγερν αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ συμπλήρωσε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα παρουσιαστούν έτοιμοι για το συγκεκριμένο ματς. Ο Σουηδός μπακ της Ένωσης τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να ασχολείται με την πορεία των Βαυαρών στο γερμανικό πρωτάθλημα και πως με τη βοήθεια των φιλάθλων της, η ΑΕΚ μπορεί να πάρει τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Χουλτ τόνισε στην εφημερίδα «Real News»: «Χωρίς αμφιβολία, είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι. Πρόκειται για μια ιστορική αναμέτρηση, για έναν αγώνα από αυτούς που σίγουρα όλοι θέλουν να παίζουν, απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα, με τίτλους και θαυμαστή πορεία χρόνων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και προφανώς δεν θα πρέπει να μας απασχολεί το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού πάντα, όταν μιλάμε για την Μπάγερν, αναφερόμαστε σε έναν κορυφαίο σύλλογο, από τους πιο δημοφιλής στον πλανήτη. Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται γι΄ αυτό το υψηλών απαιτήσεων και συνθηκών παιχνίδι και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο, από την αρχή μέχρι το τέλος του. Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας θα είναι όπως πάντα στο πλευρό μας και με τη θερμή του παρουσία στην εξέδρα θα μας βοηθήσει με όλες τους τι δυνάμεις ώστε να κάνουμε ένα καλό ματς, προσπαθώντας για το θετικότερο δυνατό αποτέλεσμα». 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.