Νοκ άουτ και ο Εβανζελίστα!

Νέο πρόβλημα προέκυψε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη, αφού εκτός πλάνων του Στραματσόνι τέθηκε και ο Λούκας Εβανζελίστα!

Νέο πρόβλημα προέκυψε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη, αφού εκτός πλάνων του Στραματσόνι τέθηκε και ο Λούκας Εβανζελίστα!

Ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος χαφ έκανε θεραπεία την Παρασκευή λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και αποκλείστηκε από την αποστολή των Πράσινων για το ματς του Σαββάτου. 

Ο Στραματσόνι δεν υπολογίζει ακόμα στις υπηρεσίες των τραυματιών Μπεργκ, Μπουμάλ, Τελάντερ, Σάντσεθ, Μαμούτε, του ταλαιπωρημένου από ίωση Μέστο και των τιμωρημένων – λόγω καρτών- Κουτρουμπή και Αμπέντ. Παράλληλα οι νεοαποκτηθέντες Ροντρίγκο Μολέδο και Λούκας Βιγιαφάνιες βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού. 

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για τον αγώνα με την Ξάνθη βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Χουχούμης, Ζέκα, Λαγός, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Πέτριτς, Moλέδο, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Εσιέν, Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες, Στάικος και Ευαγγέλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.