Ετοιμάζει ανανεώσεις ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φέρεται αποφασισμένος να κρατήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει στο έμψυχο δυναμικό του και τα επόμενα χρόνια και για αυτό τον λόγο ετοιμάζεται να τους προσφέρει νέα συμβόλαια.
20/10/2018 • 11:28
Ο Πάπε Αμπού Σισέ
  • shares
Ο Ολυμπιακός φέρεται αποφασισμένος να κρατήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει στο έμψυχο δυναμικό του και τα επόμενα χρόνια και για αυτό τον λόγο ετοιμάζεται να τους προσφέρει νέα συμβόλαια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες αναμένεται να καταθέσουν προτάσεις στους Σισέ, Τσιμίκα Γιαννιώτη, Βρουσάι και Καμαρά, προκειμένου να υπογράψουν νέα συμβόλαια, τα οποία θα προβλέπουν αύξηση των οικονομικών απολαβών τους. 

Οι συγκεκριμένοι παίκτες φέρονται να απασχολούν αρκετές ομάδες του εξωτερικού, κάτι που αναγκάζει τους ιθύνοντες των Πειραιωτών να σπεύσουν να αναπροσαρμόσουν τα συμβόλαιά τους, προκειμένου να αποφύγουν τυχόν προτάσεις από το εξωτερικό για την απόκτησή τους. Δεν αποκλείεται στα νέα συμβόλαια των παικτών, να μπουν και υψηλότερες ρήτρες αποδέσμευσης, σε περίπτωση ενδιαφέροντος από το εξωτερικό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει πως μόνο αν ικανοποιηθούν οικονομικά, θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους, για την αποχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή από το ρόστερ τους. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο φέρνει γκολ και θέαμα σε Γουέμπλεϊ, ΟΑΚΑ

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Κροατία και ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Με το κίνητρό της η εθνική Ελλάδος μπορεί να πάρει αυτό που θέλει κόντρα στην Εσθονία

14/11/2018 • 10:51