“Σφραγίζεται” το πρώτο εισιτήριο για το Κίεβο

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο “Σαντιάγκο Μπερανμπέου” την Μπάγερν Μονάχου στη ρεβάνς της νίκης της 2-1 στη Γερμανία και θέλει να “σφραγίσει” το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του Κιέβου (21:45).

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο “Σαντιάγκο Μπερανμπέου” την Μπάγερν Μονάχου στη ρεβάνς της νίκης της 2-1 στη Γερμανία και θέλει να “σφραγίσει” το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του Κιέβου (21:45). Η “Βασίλισσα” της Ευρώπης έχει τον πρώτο λόγο, μετά το αποτέλεσμα της “Αλιάνζ Αρίνα”, το οποίο της δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League. 

Το πάθημα από τη Γιουβέντους φαίνεται πως έχει γίνει μάθημα στους “μερένχες”, οι οποίοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν δεύτερη νίκη κόντρα στους Βαυαρούς, προκειμένου να πάρουν πανηγυρικά το εισιτήριο για τον τελικό. Από την άλλη πλευρά, η γερμανική ομάδα δεν έχει τίποτα να χάσει και εμφανίζεται έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλους, για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. 

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δε θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τους Καρβαχάλ και Ίσκο, με τον μεσοεπιθετικό, Λούκας Βάσκεθ να προορίζεται για το δεξί άκρο της άμυνας. Από την άλλη πλευρά, ο Γιούπ Χάινκες δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Βιδάλ, Κομάν, Νόιερ, Ρόμπεν και Μπόατενγκ. Στα θετικά για τον Γερμανό τεχνικό είναι η επιστροφή του Αλάμπα στην αποστολή των Βαυαρών. 

Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 25 φορές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη “Βασίλισσα” της Ευρώπης να μετράει δώδεκα νίκες και τους Βαυαρούς έντεκα. Δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ τα γκολ είναι 39 υπέρ της ισπανικής ομάδας και 37 υπέρ της γερμανικής. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τούρκος, Τσουνέιτ Τσακίρ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.