“Πόλεμο αυτοί; Συσπείρωση εμείς…”

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους παίκτες του Παναθηναϊκού εξέφρασε την απορία του για την κλήση του από την πειθαρχική επιτροπή.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους παίκτες του Παναθηναϊκού εξέφρασε την απορία του για την κλήση του από την πειθαρχική επιτροπή. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα είπε περί “χειρουργικών καρτών” στο ματς με τον Εργοτέλη.

Στην προπόνηση του Σαββάτου έπιασε κουβέντα με τους ποδοσφαιριστές και μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι τόσα χρόνια προπονητής, αλλά στην Ελλάδα μαθαίνω καθημερινά καινούρια πράγματα. Είδατε ότι με κάλεσαν σε απολογία. Συνεχίζουν να μας πολεμούν και να μας δημιουργούν προβλήματα με κάθε ευκαιρία».

Ο Φερέιρα θέλησε να συσπειρώσει τους παίκτες του απέναντι στους “εχθρούς”: «Αυτό πρέπει να το έχετε στο μυαλό σας και να είμαστε συσπειρωμένοι. Δεν έχω καταλάβει τι τόσο περίεργο είπα και με κάλεσαν. Θα τους πω στην απολογία μου ό,τι περίεργο έχω ζήσει στην Ελλάδα. Κι εγώ και εσείς και η ομάδα συνολικά αντιμετωπίζουμε προβλήματα από τους αντιπάλους μας, ενώ αυτοί μένουν ανενόχλητοι» τονισε.

Οι παίκτες από την πλεύρά τους στάθηκαν στο πλευρό του Φερέιρα: «Κόουτς, ξέρουμε τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Τίποτα δεν μας προκαλεί πλέον έκπληξη. Δεν θα σου κάνουν τίποτα. Θα παλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τον στόχο μας, ό,τι κι αν κάνουν» του είπαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.