Μετράει αντίστροφα για sold out

Η μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (21/10, 19:00) συνεχίστηκε και σήμερα (Σάββατο 13/10) και πλέον το να εξαντληθούν όλα είναι θέμα χρόνου
Γιάννης Πάγκος
13/10/2018 • 19:35
Σε γεμάτο απ' άκρη σ' άκρη γήπεδο θα παίξουν οι παίκτες του Άρη το ερχόμενο (21/10) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα
  • shares
Για μία ακόμη μέρα η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν μεγάλη στον Άρη. Οπως και τις προηγούμενες μέρες έτσι και σήμερα (Σάββατο, 13/10), ο κόσμος πήγε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την 7η αγωνιστική (21/10, 19:00) και πλέον είναι θέμα χρόνου για να έρθει επισήμως το sold out.

Τα εισιτήρια που έχουν μείνει είναι κυρίως τα “ακριβά” (35 ευρώ και 50 ευρώ) συγκριτικά με τις τιμές των υπολοίπων, που είχαν τεθεί σε κυκλοφορία. Ηδη, έχουν τελειώσει τα εισιτήρια στη Θύρα 2, τη μεγάλη κεντρική θύρα. Επίσης, έχουν τελειώσει τα εισιτήρια για τη Θύρα 1, ενώ για το πέταλο της Θύρας 3, τα εισιτήρια που έχουν απομείνει διατίθενται από τους συνδέσμους. Η ζήτηση είναι μεγάλη και είναι πολύ πιθανό στις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας να ανακοινωθεί το sold out.


Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.