Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΑΠ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29.04.2018, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΑΠ στο ξενοδοχείο NEW Hotel παρουσία αθλητών και αθλητριών της πετοσφαίρισης

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29.04.2018, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑΣΑΠ στο ξενοδοχείο NEW Hotel παρουσία αθλητών και αθλητριών της πετοσφαίρισης

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Β. Μηνούδης προανήγγειλε την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος για το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ στις επόμενες εκλογές (οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το αργότερο έως τα τέλη Οκτωβρίου του 2018).

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, μέσω αυτής της κίνησης, θέλει να κινητοποιήσει τους εν ενεργεία αθλητές προκειμένου να αναλάβουν πρωτοβουλίες για το μέλλον του Συνδέσμου και κατ’επέκταση για τον ρόλο των ίδιων των αθλητών/τριων στα τεκταινόμενα της ελληνικής πετοσφαίρισης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: “Έχω την χαρά να υπηρετώ τον ΠΑΣΑΠ από διάφορες θέσεις από το 2009 που ουσιαστικά έγινε η επανίδρυση του. Στο διάστημα αυτό συνεργάστηκα άψογα και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους όλοι οι αθλητές-αθλήτριες και όλα τα  διατελέσαντα μέλη ΔΣ. Το καλό κλίμα, η ομοψυχία και η αγάπη για αυτό που κάναμε, ήταν η βασική αιτία για όσα πετύχαμε για το άθλημα και τους αθλητές, όλα αυτά τα χρόνια.
Πριν δύο χρόνια, μετά την αποχώρηση του Σάκη Ψάρρα και άλλων “παλαιών” αθλητών από την πρώτη γραμμή της διοίκησης του Συνδέσμου, δέχτηκα να μεταβώ από τη θέση του Δ/ντή στην Προεδρία του ΠΑΣΑΠ με τη σκέψη ότι περίοδος αυτή θα λειτουργούσε μεταβατικά και ως προετοιμασία της διάδοχης διοικητικής κατάστασης. Δυστυχώς, η παρουσία μου στη θέση του Προέδρου, δημιούργησε περισσότερο εφησυχασμό παρά τη ζητούμενη “κινητικότητα”, κάτι που δεν θέλω με τίποτα να επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον. Θέλω να πιστεύω ότι με την προαναγγελία της αποχώρησής μου από το ΔΣ, θα “ενεργοποιήσω”  τις δυνάμεις εκείνες που ξέρω ότι υπάρχουν στις τάξεις των αθλητών/τριών, ώστε να παρθούν οι κατάλληλες πρωτοβουλίες που θα ωθήσουν τον ΠΑΣΑΠ στη νέα εποχή.
Σε μια κρίσιμη περίοδο, με πολλά “ανοιχτά” θέματα, η ενεργή συμμετοχή των νέων αθλητών και των αθλητριών στη διοίκηση του Συνδέσμου, φαντάζει επιβεβλημένη ώστε ο ΠΑΣΑΠ να διατηρήσει διαπραγματευτική ισχύ και να ενισχύσει μελλοντικά το ρόλο του στα τεκταινόμενα της πετοσφαίρισης.
Η απόφαση που ανακοίνωσα κατά τη διάρκεια της ΓΣ, δεν σημαίνει ότι αποχωρώ από τον Σύνδεσμο.Τόνισα ότι θα είμαι δίπλα στη νέα διοίκηση για όσο χρειαστεί και από οποιοδήποτε πόστο αυτή επιθυμεί. Άλλωστε τον ΠΑΣΑΠ τον αισθαίνομαι ως “παιδί” μου και το “παιδί” σου ποτέ δεν το εγκαταλείπεις…”

Κατά τη διάρκεια της ΓΣ, εκτός της ανωτέρω πρωτοβουλίας του Προέδρου που μονοπώλησε τη συζήτηση, πάρθηκαν και οι εξής αποφάσεις:

Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός του 2017 & μέρους του 2018 και απαλλάχθηκαν τα μέλη του ΔΣ από κάθε ευθύνη
Ψηφίσθηκε νέα Ελεγκτική Επιτροπή
Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2019
Εγκρίθηκε η παράταση της θητείας του ΔΣ έως το τέλος Οκτωβρίου 2018
Εγκρίθηκαν οι προτεινόμενες αλλαγές του Καταστατικού
Επίσης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα και λύθηκαν απορίες που είχαν αθλητές και αθλήτριες.

Το ΔΣ του ΠΑΣΑΠ οφείλει να ευχαριστήσει το NEW Hotel για τη διαχρονική στήριξή στο Σύνδεσμο, όπως και για την άψογη φιλοξενία του για ακόμα μια φορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.