«Καθάρισε» ο Τσιριγώτης

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της πέτυχε η Ζάκυνθος, η οποία επιβλήθηκε 1-0 του ΑΟ Χανιά στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στον νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ 2.

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της πέτυχε η Ζάκυνθος, η οποία επιβλήθηκε 1-0 του ΑΟ Χανιά στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής στον νότιο όμιλο της Φούτμπολ Λιγκ 2. Το ματς ήταν αμφίρροπο και κρίθηκε από το γκολ του Τσιριγώτη, στα μέσα του πρώτου μέρους. Σημειώνεται πως ο ΑΟΧ παρέμεινε για πέμπτη αγωνιστική δίχως νίκη.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ωστόσο η Ζάκυνθος κατάφερε να προηγηθεί στο 23′ με ατομική προσπάθεια και σουτ του Τσιριγώτη.

Οι Κρητικοί αντέδρασαν και δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά δεν τις αξιοποίησαν.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν και έδωσαν χώρο στον ΑΟΧ, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να απειλήσει και το συγκρότημα του Ζόραν Γέφτοβιτς κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ του αποτέλεσμα.
Σημειώνεται ότι ο αγώνας άρχισε με μικρή καθυστέρηση καθώς οι άνθρωποι της Ζακύνθου αναζητούσαν 2.600 ευρώ για να καλύψουν τα έξοδα της διαιτησίας

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ζόραν Γέφτοβιτς): Γεωργίου, Πέττας, Χαρτσιάς (87′ Καλιβωκάς), Στρατομήτρος, Σαμαράς, Λιβέρης, Κωστάκης (60′ Βυθούλκας), Τσιριγώτης, Κόντι, Διαμαντόπουλος, Κυπαρίσσης (75′ Μπάστας).
ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Τάντσης, Σεληνιωτάκης, Καμπλιώνης (86′ Τζανάκης), Πλουσής (58′ Ανωγειανάκης), Νούνο (81′ Παπαδάκης), Φάμπιο, Μπρατσιάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.