Τα πρόστιμα που καίνε

Μείωση στις βαριές χρηματικές ποινές που επιβλήθηκαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και στον Ρασβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του σε ρουμάνικο ΜΜΕ περιμένουν οι "ασπρόμαυροι"
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
12/10/2018 • 14:49
Έφεση αναμένεται να καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη βαριά χρηματική ποινή που επιβλήθηκε στον Ρασβάν Λουτσέσκου
  • shares
Το θέμα των βαριών προστίμων είναι και πάλι στο επίκεντρο των συζητήσεων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τόσο το ποσό των 73.500 ευρώ, που επιβλήθηκε πρωτόδικα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, όσο και αυτό των 28.000 ευρώ, που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Ρασβάν Λουτσέσκου για δηλώσεις που έκανε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, μόνο... απαρατήρητα δεν περνούν στην Τούμπα.

Σχετικά με το πρώτο πρόστιμο, ήδη την περασμένη Τετάρτη (10/10) εκδικάστηκε η έφεση που υπέβαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ζητώντας τη μείωση κατά το δυνατόν περισσότερο του συγκεκριμένου ποσού. Η απόφαση αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, με τους "ασπρόμαυρους" να υποστηρίζουν ότι έχουν δίκιο στο αίτημά τους, διότι δεν εφαρμόστηκαν σωστά οι διατάξεις για τις υποτροπές.

Όσον αφορά στο πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Λουτσέσκου, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να καταθέσει έφεση την ερχόμενη εβδομάδα, ζητώντας μείωση της ποινής. Εφόσον πράγματι συμβεί αυτό, τότε η εκδίκαση της έφεσης αναμένεται να οριστεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα ή στις αρχές του επόμενου.
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/05/2019 • 08:32

Φινάλε αγωνίας σε Ελβετία, Στουτγάρδη και Νταντί

Το κίνητρο μπορεί αν φέρει θέαμα και και γκολ στο Κρίενς και το Κιάσο της Ελβετίας ενώ στο Νταντί η Γιιυνάϊτεντ μπορεί να αξιοποιήσει το αβαντάζ της έδρας. Κάτι ανάλογο ισχύει ασφαλώς και στην αναμέτρηση της Στουτγάρδης όπουθ η τοπική ομάδα υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου.