Επιμένει για τον Σισέ το Ανόβερο

Η διοίκηση του Ανόβερου έχει εντάξει το όνομα του Πάπε Αμπού Σισέ στη μετεγγραφική της λίστα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθεί τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό.
12/10/2018 • 09:11
Ο Πάπε Αμπού Σισέ
  • shares
Η διοίκηση του Ανόβερου έχει εντάξει το όνομα του Πάπε Αμπού Σισέ στη μετεγγραφική της λίστα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθεί τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σκάουτερ της γερμανικής ομάδας θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Σενεγάλης με το Σουδάν, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. 

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, η γερμανική ομάδα είχε καταθέσει πρόταση ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ, το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να αποκτήσει τον παίκτη, όμως ο Ολυμπιακός είχε απαντήσει αρνητικά. Ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως για να αποχωρήσει ο Αφρικανός παίκτης θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη